„Budapestre azért is érkezhet 300 milliárd forint uniós forrás, mert a városfejlesztési célkitűzéseink azonosak az Európai Unió célkitűzéseivel. Fenntartható módon működő, zöld, szolidáris várost építünk. A most bejelentett fejlesztési csomag hatásait minden budapesti élvezni fogja majd, bárhol is él a városban.” – mondta el Karácsony Gergely Brüsszelben a fejlesztési csomag bejelentésekor, majd köszönetet mondott Budapest brüsszeli képviseletének is. A Fővárosi Önkormányzat a következő hetekben részletesen bemutatja a Budapest következő éveit meghatározó fejlesztési csomag elemeit.

Forrás: epitesihirek.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
3 nap óta ismert ez a hír, és még nem adott be éccaka a fidesz 1 tűrvényt, hogy elvegye Budapesttől, sőt nem 300 hanem 400 mrd-ot mert 100 mrd büntit is kiróttak??
Nem értem.
vacsi
Firkászka! Nem "érkezik", hanem "érkezhet"! A kettő nem ugyanaz! Vagy Te hiányozták a magyar órán, mikor erről volt szó?

"„Budapestre azért is érkezhet 300 milliárd forint uniós forrás, "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.