A katonai misszió előkészítésében vesz részt Orbán Viktor fia.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nagyon igyekeznek bizonygatni, hogy a Gazsi éppen Csádban (vagy hol a fenében?) van, él és virul.
Bár az, hogy a cikkhez betett fénykép mikor és hol készült, arról semmiféle bizonyító erejű adat nincs. Lehet, hogy már fél éve tárgyalgatnak a Csádiakkal és akkor és valahol készült...
Mindenesetre valami nagyon bűzlik, ha már a honvédelmi miniszter akar alibit biztosítani egy századosnak...
Horizont
@Béla333: Na de melyik a Gazsi a képen ? A százados úr?
Horizont
"hogy Orbán Gáspár százados úr remekül van, kiváló egészségnek örvend. Szerintem is úgy szokott az lenni, hogy az aktuális honvédelmi miniszter nem csupán névről ismeri az összes katonát, aki a hadseregben teljesít szolgálatot, de az egészségi állapotukat is naponta ellenőrzi. Ha történetesen nem Orbán Gáspárra, hanem Kovács 8 Bélára kérdez rá a riporter, a hadügyileg rendkívüli módon képzett Szalay-Bobrovniczky Kristóf azt is csuklóból vágta volna, ebben teljesen biztos vagyok."
Ez is hol lenne ha az apja nem az lenne aki. Bár ez utóbbi a nagy keresztje is.
Béla333
@Horizont: 10.50
Kizárásos alapon csak a baloldali kék zakós lehet. Vagy azt is lehet, hogycsak hazudták a maffiózók, hogy a képen van a Gazsi, hátha észre sem vesszük, hogy nincs...???!!!
Horizont
@Béla333: Na az Index már le is vette a cikket. Szabad sajtó.
Horizont
@Béla333: Na visszajött a cikk. Azt mondták egyszerű tiszt. Akkor mit kolbászol mindenfelé???
Béla333
@Horizont: 18.59
Az alap nálam már az, hogy a maffiózók hazudnak, manipulálnak, hamisítanak ügyeket, fényképeket!
Nem hiszem hogy ha ennyire erőltetik a Gazsi történetét, akkor az igaz lehet!
Ha kussolnának, talán jobban elhiszem, de hogy még egy honvédelmi miniszter is Gazsiról nyilatkozzon, nos az nekem büdös...
Horizont
@Béla333: Lehet pont azt akarják bizonyítani hogy semmi baj Gazsival, él és dolgozik. Nincs eltűnve. Közben a Gazsi gyerek akar láthatatlan lenni. Milyen egy terhelt család.
Béla333
@Horizont: 19.22
Bele tudsz gondolni, hogy egy ilyen büdös bunkó mit tud tenni a saját gyereke életével? Hol tud ő normális életet élni, ha ilyen apja van, mint ez a maffiafőnök?
Horizont
@Béla333: Szerintem orbán bedugta a Kakadu szárnyai alá.
Milyen boldogtalan lehet ez a gyereke már. Elment Afrikába focizni, aztán hazarángatták. Egyházat csinált, isten mennyasszonya lett aztán elrángatták. Bedugták katonának (igaz Angliáig mehetett tanulni) , nem élheti homoszexuális életét. Sehol nem tudja levetkőzni az apját. Csádban is fontoskodhatna mint egy kis semmi százados, de oszlop mögé bújkál, kalapot visel, maszkot húz fel. Mégis lebukik. Kimondottan szar élete van szerencsétlennek.
Levendula
@Horizont: Zöld kalapot visel. Mint a vadászok. Bár az övéké sötétzöld, a Gáspáré pedig világos zöld. ajandektargykozpont.hu/spd/AP791198-07/Braz-kalap?gad_source=1
izéke
Az apja hobbija a foci,a fiáé a katonáskodás,szeretné kipróbálni magát harc közbeb,de lehetőleg minimalizálva a sérülés kockázatát,ezért nem Ukrajnába megy...200 másik életet visz magával Csádba,ahol bármit megtehet majd,minimális a veszélye hogy bármi kiderülne ha tiltott dolgot tenne. Tudni akarja, milyen lehet embert ölni? Nem jó,utána már nem lesz többé Krisztusé az élete...
kereső
www.economx.hu/belfold/csad-katonak-magyar-honvedseg-afrika.780645.html

"Önálló katonai misszió"- állitólag a csádi elnök kérésére, bár a levelet a kormány nem mutatta be a parlamentnek. Etr a kalandorpolitikát a játszóház két hét alatt megszavazta, 140 igennel. A svéd nato csatlakozás ratifikálására 20 hónap nem volt elég a "nem szavazógyár"-nak.
A fenti cikk, egy hadtudományhoz értővel készült interjú- amelyben sok-sok mindenre fény derül.
Ami meg a Hungaryan Helps részvételét illet- amely egy magyar kormányzati szerv. gyanitom, hogy ujabb lehetőséget lát a maffia a közpénzek elsiboláására, néhány ezer kilométer távolságban.
És, ha már a magyar kormány annyira a szivén viseli a migráció-és terrorizmus elleni harcot, miért is vétóztra meg az Eu-Afrika együttműködés meghosszabbitását, és kiterjesztését? Mert megvétózta. Igaz a wagner nincs jelen (még) csádban, viszont a szomszédos országokban, ahol fegyveres harcokra is sor került már, ott igen-és ott előszeretettel lengetik az orosz zászlót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.