A házelnök szerint a svédek és a NATO-főtitkár tehet arról, hogy a magyar parlament képtelen megszavazni a csatlakozást... Kövér szerint a svédeknek komolyan kéne venniük Magyarországot, „katonai szlenget” használva ugyanis „nem vagyunk a csicskásai senkinek”, a svédek fejében pedig súlyos félreértés van. Úgy gondolja, nem nekünk kell könyörögnünk azért, hogy "tisztázzuk a problémákat” és bár a svédek katonai erejét nem vitatja senki, egy védelmi szövetségben a bizalom a legfontosabb dolog. Kövér szerint pedig Stockholm az elmúlt időszakban olyan arroganciával és negligenciával viszonyult Magyarországhoz, hogy számára nem világos, tisztában vannak-e azzal, valójában mit jelent a szövetség...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: C_3PO
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Nem hát!
Putyin fasszopói vagytok, hazai lopásotokon, az ország tönkretételén felül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Én nem támogatom Svédország NATO csatlakozását. Kövér elvtárs. Miért is nem lepődünk meg? Magyarországon szerintem a polgárok többsége nem lepődik meg ezen, te nagyon agyhalott, pénzért posztoló segg. Magyarországon csak az olyan szellemi nyomorban élők mint te nem képesek felfogni milyen jelentősége van Svédország csatlakozásának a NATO-hoz. Pénzért posztolókat a felcsúti cigányvajda tart. Leszophatod őt. Neked is jusson valami az adónkból te köcsög!
twitter.com/Skorpiooh/status/1750502198440583198/photo/1
Agyhalottak előre a lenini úton! Majd a párt kései kegyenc utódai - akik soha nem dolgoztak mást, csak pofáztak! - újra meg újra megmondják merre tartson az ország, mire megy el az adófizetők pénze!
twitter.com/brinzik2/status/1750520475099513254/photo/1
Béla333
"Kövér László a svéd NATO-ügyről: Nem vagyunk a csicskásai senkinek"

Naná! A házmester nem csicskája senkinek, hanem egy hazaáruló, hazug, mocskos, tolvaj parazita a maffia társaival együtt!
Eladott Ország
Kövér: "Nem vagyunk a csicskásai senkinek" Biztonság kedvéért, ezt kéretik nem lefordítani oroszra, kínaira, törökre. Amikor putyin pár éve - Viktor kíséretében - megkoszorúzta Budapesten az ellenforradalomban hősi halált halt szovjet katonák emlékművét, akkor bezzeg kussolt a kövérlaca arról, hogy ki kinek nem a csicskája. “Valakinek utolsónak is kell lennie” Nehéz nem egyetérteni ezzel a normatív állítással. A retkes neofasisztoid fideszparaszt párt valóban az utolsó gazemberek pártja. A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet. Nem, Laca, ti saját elhatározásból, maximális szuverenitásotok birtokában sétáltok tátott szájjal a faszerdőben. Dehogyisnem vagytok, Putyin és Erdogan csicskái vagytok a 135 bátor emberrel együtt! Ráadásul süt belőletek a kisebbségi érzés és az önsajnálat! Eszem megáll, hogy ennek a kontaszelektált bandának alkotmányozási többsége van Magyarországon. Önmagában a parlament megszégyenítése, hogy ez a moszkovita, bolsevik pondró a pulpituson ülhet és böföghet. Egy normális világban ez a faszi idénymunkát végezhetne maximum a dinnyeföldön. Egy normális világban Kövérlaca már a zártosztályon lenne, a társadalomtól jól elzárva.
Eladott Ország
Nem vagytok csicskásai senkinek, csak te a komcsi gazdádnak, te lób*szó geciláda. "Kövér szerint pedig Stockholm az elmúlt időszakban olyan arroganciával és negligenciával viszonyult Magyarországhoz, hogy számára nem világos, tisztában vannak-e azzal, valójában mit jelent a szövetség." Szerintem a svédek nagyon is jól tudják, mit jelent a szövetség! De, az biztos, hogy ti, sötét, bunkó bűnözők, a közelében nem jártok sem agyilag, sem erkölcsileg a svédeknek! Ha olyan messze laknál te tuskó, amekkora bunkó vagy, soha nem érnél haza az Országházból! Ahová még a WC takarítására sem lenne szabad beengedni! Az ország még soha nem volt így lerohasztva, lejáratva! Inkább kussolnátok, mint ugattok! Nem olvasom már ezeknek a génhulladékoknak a hányásait, de az őskommunista ondófolt a két rothadt kis kezecskéjét összeteheti, hogy Mária országa anno belépett a NATO-ba. A 30 NATO tagból 28 országnak, 3 hónap elég volt. Ezek szerint 28-an csicskásai lettek a svédeknek? Köztük az USA, Kanada, Anglia, Franciaország, Németország stb mind csicska, a nagyhatalmú Magyarország csak putyincsicska. „Nem vagyunk a csicskásai senkinek” kivéve a ruszkikat, a kínaiakat, a törököket, stb. Ez a gennyes tetű szövegel, aki a nertársaival együtt minden korrupcióban ott van. Szégyellje magát.Putyin csicskásai vagytok.Undorító,házmesternek se alkalmas senkiházi vagy.
Eladott Ország
Megszólalt és a házelnök szájából potyog a szar. Szomorú, hogy ilyet kell leírni Magyarország harmadik legfontosabb tisztségét betöltő személyéről. Hofi ma is aktuális "folyik a szar a szájából. A Tiszába a cián a Kövér szájából folyt... Visegrádi egyek..." Utolsó, szar alakok mind a 135-en! Ez a komcsi tetű prédikál a szövetségi bizalomról? A NATO berkein belül nem lehet mondani a magyarok előtt semmit mert 10 prcen belül putyinnál landol. Az arrogancia meg az, amit ez a kotonszökevény a parlament elnöki székében produkál. Sőt, az arrogancia magas foka, ahogyan ez az okádék alak egy vállrándítással elintézi ezt a gyalázatot! Nesze neked rendszerváltás! Ilyet el sem tudtam képzelni az átkosban és most már biztosan tudom, én már nem érem meg azt az időt, amikor Magyarország kikeveredik ebből a posványból! A mérhetetlen keserűség van bennem, ahogyan Európa szégyenéből a világ szégyene címre tör ez a pszichopata csürhe és senki nem tudja megállítani őket.Kövér jó példája a magyar politikai " elit " szintjének.
Eladott Ország
Ez a faszi a magyar Medvegyev, ha lenne atomunk, akkor azzal fenyegetőzne, így szerencsére csak az alá nem írással tud a senkiházi idióta. Ennek a komcsi kreténségnek az lesz a vége lőrésszemű Csapajev elvtárs, hogy tádzsikmagyarisztánt kib*sszák a NATO ból mint macskát szarni. Egy ilyen nyomorék országra semmi szükség a NATO ban. Szerencsétlen köteles komcsi. Világéetében az oroszok csicskája volt és az is marad. “A házelnök szerint a svédek és a NATO-főtitkár tehet arról, hogy a magyar parlament képtelen megszavazni a csatlakozást.” Egy házelnök tudhatná, hacsak nem teljesen debil, hogy semmit nem tudnak megszavazni, ha azt nem tűzik napirendre, és ebben nem a fent említettek a ludasok. Tűzzék napirendre, és kiderül, mi a szavazás eredménye, és lehet utána mammogni. Eljutottam odáig, hogy ezeket az idiótákat már olvasni sincs türelmem. Mekkora szégyen ez az ember. Ahogy fogalmaz diplomáciai szinten, mint valami falusi kocsma. Ennek a nyomorult komcsi szarnak már rég az egyik zárt osztályon kellene napoleonosat játszani, nem a az országvezetés 5 fő közjogi "méltóság" egyikének lennie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.