ERŐS AZ ÁTHALLÁS, TRUMP SEM USZITOTT, CSAK KIFEJTETTE AZ ÁLLÁSPONTJÁT!!! =)) Kubatov Gábor klubelnök meghökkentő kirohanása után csak idő kérdése volt, hogy a Ferencváros női kézilabda-szakosztályának szponzorálásából kiszálló állami cég vezetőjét mikor éri frontális támadás.  Először csak a Ferencváros közösségi felületein indult verbális lincselés, majd fizikailag is léptek a klub ultrái, amit lényegében maga a ferencvárosi klubelnök, a Fidesz pártigazgatója bátorított, amikor a cégvezető fekete keretes fényképét is kitette oldalára, hogy mindenki értse, amit értenie kell.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kubatov Gabócza sem piskóta,

de fradi-legények még nála is ocsmányabbak

Maga a ferencvárosi klubelnök, a Fidesz pártigazgatója bátorította klub ultrái, hogy vegzálják a Bényi Szabolcsot a Mahart Passnave Kft. vezetőjét, mikor – egyébként Lázár utasítására - megszűntették a szponzori támogatásukat!

s.24.hu/app/uploads/2024/01/mahart-1024x576.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.