Kiverte a biztosítékot a fővárosi útdíj kivezetésének ötlete.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Igaza van Karácsonynak! Kivéreztetik Budapestet!

2008 óta a 3,5 t nagyobb teherautók-kamionok csak engedéllyel hajthat be Budapestre.
2011-ben: a teherforgalom környezeti ártalmait a budapestiek szenvedik el és az ő védelmüket szolgálja a jól működő behajtási rendszer. Hmm!

Behajtási hozzájárulás, címre szóló rakódási engedély
Csak cél fuvar esetén hajthatnak be! Az igénylő lapon be kell írni, honnan hova megy, a visszaútat is. Nem csak napot, hanem az órát is, be ??-tól-ig, ki ??-tól-ig. Csak a legrövidebb útvonalon haladhatnak a cél felé. Ha letérnek kemény büntetést kell fizetniük! Fid-Tarlós idejében is védték a budapestiek egészségét, nem volt tervben a fővárosi útdíj megszüntetése!
Fizetőssé tették az elkerülő utakat, mint M0-t, ami azért épült, hogy a várost ne szennyezék, csökkentsék a dugót. most meg be akarják irányítani a teherautókat is, már nem fontos közel 2 millió ember egészsége. Más városokba is ue. a helyzet!
Valami nem kerek, a magyarokat pártálástól függetlenül semmibe veszik, életüket megnehezítik.
Mi ez, ha nem bosszú! Milyen kormi az, aki bosszút forral az ország és népe ellen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.