Az európai parlamenti képviselő visszatért a Momentum élére.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Anna begolyózott. Elhiszem, hogy megviselte az édesapja körüli rágalomhadjárat, de, aki nem bírja a terheket, az ne is vállalja.
Az ő megítéléséből kindulva ráadásul a családi háttér is a múlt egy árnyaként van jelen az életében, hiszen Donáth László 2010. előtt szocialista országgyűlési képviselő volt.
Baj lesz abból, amit ez a lány művel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Anna begolyózott. Elhiszem, hogy megviselte az édesapja körüli rágalomhadjárat, de, aki nem bírja a terheket, az ne is vállalja.
Az ő megítéléséből kindulva ráadásul a családi háttér is a múlt egy árnyaként van jelen az életében, hiszen Donáth László 2010. előtt szocialista országgyűlési képviselő volt.
Baj lesz abból, amit ez a lány művel.
Pusztai
@Nyírfa: eggen!
nagy baj lesz ha a fideszen kívül is keresi a bajt.
kereső
propeller.hu/itthon/3989299-bucsu-ellenzektol-meg-inkabb-demokratikus-koztarsasagtol

Olvass Anna!, hátha megérted, hogy mi most a helyzet. Nem most van itt az ideje a "generációváltásnak". Most azzal kéne "főzni", amink van- és nem szétrombolni a maradékot is- ás csak megjegyezném, hogy a 2010 előtti világ demokrácia és jogállam volt, aminek mára már se hire-se hamva. De, ha igy folytatjátok Ti , és az össz. demokratikus ellenzék- akkor még nagyon sokáig lehet egymásra mutogatni- bár meg kell hagyni, azt sem teszitek ingyen.
Horizont
Az baj, hogy rátok se tudjuk bízni !!! Annácska egy elszabadult ágyúgolyó. Ott Európában elrugaszkodott a valóságtól. haza kéne térni. Így is úgy is.
Azt hiszi ha most szidja Gyurcsányékat több szavazatot kapnak.
MZP-nek (és Karácsonynak) ebbe a mókába beletört a bicskája.
Annácska (kannácska) ébresztő hahó. Nem most van ennek itt az ideje, hogy lehetsz ennyire buta és szűklátókörű. Szégyellheted magad.
Nyírfa
@Pusztai: 17.00

Márpedig azt teszi, jó nagy elánnal, elvakultan.
Béla333
Egyetértek Donáth Annával, csak az a gond, hogy eddig minden párt/politikus aki a 2010 előtti MSZP/Fidesz politikai polip felelősségét felvetette az ország lecsúszásában arra össztűz zúdul(t) a magukat ellenzékinek gondolók részéről.
Pedig miért lenne az Istentől elrugaszkodott valami, hogy nem kell valakinek a kéz-kezet mos politikusi garnitúra?!
Sokan gondolkodnak így!
kereső
@Béla333: Na, @Béla, akkor miért is lett a "tiszták táborának" tagja az mszp? Őket nem váltotta le az mzp/momentum/karácsony triumvirátus anno.
Béla333
@kereső: 18.27
Fogalmam sincs, miről beszélsz! De a lényeg, hogy legalább te tudod!
sokanvagyunk
Akkor bizony 6-7-szeresére kellene nőnötök...
rücsü41
D.Anna szövege arról hogy milyen párt is a Momentum megnyerő,de ellentmondásos is.A szöveg első részében az áll, hogy a momentumos ember mindent és mindenkit elfogad, de a másod rész azzal kezdődik hogy nem lehet a harcot megvívni a 2010 előtti árnyakkal, azaz olyan emberekkel aki az előbb megjelölt időpont előtt is már a politikai életben vezetők voltak.Ez nem más mint a képviselő jelöltek diszkriminálása, megkülönböztetése, ami ellen a szövege első részében kíméletlen harcot hirdet.Egyenesen nem meri kimondani Annácska , hogy ő a politikai harcból kizárná azokat akik már a megjelölt időpont előtt is politizáltak, mert ők árnyai a politikai életnek.Úgy gondolja, hogy a haza vezetésébe csak olyanokkal akar együttműködni akik még járatlanok a politikában, nincs politikai múltjuk, vagy inkább azt , hogy tisztességes politikus csak 2010 után kezdhetett el politizálni, az előtte levők mind alkalmatlanok az ilyen posztra, aminek az mond ellent, hogy még ma is őket választják az emberek . Úgy gondolják, hogy ők is vezethetnének egy mostani kormánynál jobb abban kormányzó politikai rendszert, országot.Kizárja az ilyenekkel az együttműködést, mert szerinte az ilyen emberekkel nem lehet a harcot felvenni a kormányváltásért.Szerintem akkor a támogatóinak a felét már elveszítette, és fél hadsereggel nem lehet győzni még egy magyarországi választáson sem.Ha azt a tömeget amely a kormányváltását akarja már előre megfelezi, nincs esélye a győzelemre, és az ilyen eleve megosztó ember nem lehet sikeres politikus!Ezen azért el kellene gondolkozni, hogy ilyen feltételekkel sikeres lehet az Momentum a rendszer váltásban.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 17:20
Anyád+postás féleség=kis tehen=nagy marha.
HAHAHA
rücsü41
@Maccska: Nyilván hogy nem akar Gyurcsánnyal egy listára kerülni, csak az a baj, hogy ez a Gyurcsány olyan pártot vezet amelynek nagysága többszöröse a Momentumnak.Óhajtani, álmodozni mindent lehet , azt is hogy egy nagyobb párt segítsége nélkül is van esély a kormányváltásra, de Csokonai óta Annácska is tudhatja , hogy az álmodozás az élet megrontója, és az ilyen alaptalan gondolkodás csak a vereséget hozza el.Ha a Momentum a 2010 előtti pártok vagy vezetői nélkül akar eredményeket elérni akkor valami nincs rendben a gondolkodásával, s azt kellene most legalább elmondani hogy hogyan kívánja ezt megtenni.A dékások egy milliós támogatottságát kikkel pótolná?
ESCOBAR
Attól függ! Gázzal fújod fel azt a lufit, vagy levegővel...
kereső
@Béla333: tegnap 18:27 Erről beszélek @Béla, amiről ti oly szivesen nem vesztek tudomást:
nepszava.hu/3135421_marki-zay-peter-levaltottuk-az-ellenzeket
elhangzott 2021,október 21.-én, majd jött a "listázás", tiszták és nem tiszták- "tiszták" vezérló csillaga az mszp. Nekem meg már akkor kifordult a gyomrom.
Béla333
@kereső: 07.55
Ez csak azt mutatja, hogy folyamatosan igény van arra, hogy olyan politikai garnitúra legyen, amelyik nem vett részt bűnszövetségben 2010 előtt az ország kifosztásában. Sem tevőlegesen, sem azzal, hogy olyan csapatban volt, amelyik ezt tette és a többiek meg némán tűrték ezt.
2018 körül ilyen volt az LMP, 2022 körül ilyen MZP (ő még most is ezt vallja!) és most ilyen alakulat a Momentum.
Én ezzel a törekvéssel maximálisan egyetértek.
Mert ahogy a nagy költő is mondta (vagy nem?!) szart fosra leváltani mi értelme lenne?
kereső
@Béla333: Az a helyzet @Béla, hogy elegem van a kioktatásból, abból, hogy mindegyik a maga igazát szajkózza- pártpolitikai alapon, miközben az ország valódi problémái elsikkadnak. Donáth még mindig "populizmusról" mereng, miközben az állampárt EP listavezetője nyiltan szélső jobboldali programot hirdetett meg az unióban is, amelyet itthon már megvalósitott az állampárt- populizmusba csomagolva, és nemzethy trikolórral átkötve- amely program nyomokban sem tartalmaz magyar érdeket. Elmennek a valóság mellett, és nem veszik észre azt sem, hogy egy nyiltan szélsőjobboldali pártalakulat, az csak szavakban hirdethet "zéró toleranciát az antiszemitizmussal" szemben- elmennek a valóság mellett, és nem veszik észre az ország erkölcsi ,morális romlását- amit nem gyurcsány "hazug" beszéde okozott, hanem a fideSS/orbán immár 20+ éve tartó valóságelhajlitása. Aki még most is ott tart, hogy 2010 előtti "árnyaktól" félti ezt az országot- az vagy nagyon simlis, vagy nagyon hülye a politikához- történelemből meg megbukott.
Na, de ez van- ezzel kéne főzni, ha meg tudnának győzni- hogy valóban "hiteles" politikát kivánnak folytatni.
Nem mellesleg ilyen nagy ivű politikát meghirdetni- aminek a kifutása minimum években mérhető-fél éves elnökségi időre, kalandorság- mert majd jön egy másik fél év múlva, és semmi nem zárja ki, hogy neki egészen más elképzelése van a momentum jövőjét illetően- ahogy gelencsér is mást hirdetett meg, mint elődei.
Ami meg MZP illeti, aki fb bejegyzésben azt irja Jakabról, hogy egy cigány-zsidó származású tanár, aki cigányokat tanitott...
Pusztai
@kereső: " elegem van a kioktatásból, abból, hogy mindegyik a maga igazát szajkózza- pártpolitikai alapon, miközben az ország valódi problémái elsikkadnak"

Pontosan, és nem látják mi a lényeg, masszírozzák a xart, de az hogy legeslegeslegfontosabb téma a gazdaság ami romoknóban minden adat katasztrófa, naponta kéne erről beszélni, de a riporter, médiás segghülye, a kérdezett vagy megöregedett és már begyepesedett vagy netán beszari, de nem beszélnek kőkeményen a tényekről, nem gyűrik vissza a xart, Varga és NagyM nem véletlenül szövegel mindennap valami sikerről milyen szép lesz ebből is látható nagy a baj.
MINDEN A GAZDASÁGI EREMÉNY FÜGGVÉNYE!!
OKTATÁS, EÜ, KULTÚRA, EMBEREK JÓLLÉTE...
Béla333
@kereső: 08.39
Donáth Annától és nem Gyurcsány Ferenctől van a következő idézet:
"Donáth Anna szerint a Mi Hazánk a Fidesz fasiszta tagozata"
24.hu/belfold/2024/01/27/donath-anna-mi-hazank-fidesz-fasiszta-szkita/
kereső
@Béla333: Donáth nem jól fogalmaz. Mert a fideSS-nek nincs fasiszta tagfozata- miután a fideSS fasizálódott, hanem náci tagozata van , és ez a mihazánk- miután orbán még nem meri nyiltan kimondani a náci revizionista törekvéseit, nem lehet nyiltan antiszemita. Nem is olyan régen, néhány évvel ezelőtt még orbán is megbélyegezte a homofóbokat- és mit tesz isten, mára ez az egyik fő politikai üzenete a fideSS-nek. Szóval , egy Donáth kalibernnek fel kéne ismerni az állampárt valódi természetét-és a többinek is, na de mint irtam kénytelenek vagyunk azzal főzni, ami van.
Ezt meg gyurcsány mondta orbánról:24.hu/belfold/2022/10/04/gyurcsany-ferenc-szerencsetlen-torpenek-nevezte-orban-viktort/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.