Balhéval folytatódott a Fenyő-gyilkosság tárgyalása: Portik Tamás fia ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt rendeltek el nyomozást.

Megszólalt Portikék nagymamája, Riskó Judit is a Fenyő-per bírájának megtámadása kapcsán

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A keddi tárgyalás kezdete előtt, amikor Póta Péter tanácselnök megérkezett a teremhez, az útját állta Portik fia. Egy rövid szóváltást követően a tanácselnök hiába figyelmeztette, hogy menjen az útjából, a fiatal férfi egy pohár kávét öntött a bíró arcába.

Először biztonsági emberek érkeztek a helyszínre, később a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai kezdték meg az adatrögzítést. Ezután Portik fiát nagyjából féltucat rendőr vitte át az illetékes kapitányságra, és tanúként vitték át Portik volt anyósát is.

A KNYF a Magyar Nemzetnek adott tájékoztatása szerint hivatalos személy elleni erőszak miatt rendeltek el nyomozást és az eljárási cselekmények még jelenleg is tartanak.

A Magyar Nemzet megszólaltatta Portik Tamás anyósát, négy gyermekének nagymamáját, aki éppen az V. Kerületi Rendőrkapitányságon várakozott, mert az asszonyt tanúként fogják meghallgatni.

Riskó Judit a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy Portik legidősebb fiának fellépése szerinte nem egy indulati cselekmény, hanem egy előre eltervezett dolog volt, mert ő szerinte nem egy erőszakos ember, egyáltalán nem ilyennek ismerte meg.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Megvárják, míg mindenki kihal?...
justhpeter
@vacsi: Vagy van még hely a börtönökben - most, hogy a sok embercsempészt kiengedték.
NKF
Akkor mindeki olajozott! Ez tart közel 26.éve? Beszarok!
Jut eszembe a Bróker Kulcsár Attilával mi történt? Tudja valaki?

kkor mindenki olajozott! Ez tart közel 26 éve? Beszarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.