ÍRD BE A PORTÁLON, HoGY HATVANpUSZTA!!! Nem titkolózhat tovább a Gyurcsány házaspár, megtudtuk, hogy milyen ingatlanvásárlási ügyletbe fogtak, amelynek részeként korábban már félmilliárd forint előleget kifizettek. A tulajdoni lap tanúsága szerint Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára és Apró Piroska a Rózsadomb páratlan adottságú részén egy új építésű, örök panorámás luxuslakást vásárolt meg. Cikkünkben lélegzetelállító felvételekkel illusztrálva ismertetjük a tranzakció részleteit.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Bevallott vagyonuk mrd nagyságrend.
Nu most ebben a házban vettek egy lakást.
és???
A fideszmaffiózók egy egész ilyen házat építtetnek maguknak a lopott közvagyonból.

Hasonló a helyzet mintának:Anno a párttag 5 autógumit lopott, pártfegyelmi, bünti.
Most a fideszmaffiózó ellopja a gumigyárat, mellé az autógyárat is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
Ez a Magyar Nemzet micsoda egy szemét förmedvény. Rogánnak csak saját magának van ekkora háza, nem egy lakás benne. Hatvanpusztát már ne is említsük. Csak egy kicsit kell barangolni Budán az utcaképpel és döbbenetes micsoda házak nőttek ki a földből. És akkor jönnek Gyurcsány lakásával. Soha nem lesz vége ennek a sok aljasságnak.
szaboria1
@Horizont: 5 év után tudtam felmenni a fiamhoz Békásmegyere és amit ott a hegyen láttam nem akartam
hinni hogy micsoda luxus házakat építettek. Vajon hány fát is vághattak ki miattuk?
Pusztai
@Horizont: Anno az Indexen PVC padló gyűjtötte a MN vesztett pereit, 2010-ig több mint 500 volt, azóta fideszes lett az polidili és kivágtak minket. Biztos több mint újabb 500 bukott pere lehet.
Hírtv, MNO, a két élversenyző bukott perek versenyben.
kereső
Majd akkor szóljatok , amikor a magyar nemzeth matolcsy fiának New York-i luxus lakásáról ir, a saját lábunkon álló hercegnő marbellai lakásáról, és luxus szállodájáról, a tiborczi kastélyokról, és vajna timi luxusáról. Akkor majd olvasok magyar nemzeth-et.
Aki Én
,,Hergelődnék én is, de nem megy. És nem azért, mert annyira kedvelném Gyurcsányékat. Képek sorakoznak elő. Hatvanpuszta. Amiről a kormányzati nyilvánosság szemérmesen hallgat, pedig micsoda remek címekkel láthatnák el a beszámolókat, a magyar Versailles, királyi uradalom, uralkodói pompa, az új földesúr, nyami. Vagy Rogán Antal ingatlankalandjai. Lőrinc, ah... És a többi, és a többi, most már simán helyettes államtitkári szintig. Plusz jachtok, magánrepülők, helikopterek, Porsche-gyűjtemény, hibrid Ferrari két színben, gondolom, páros meg páratlan hét."

hang.hu/koffein/gyurcsany-luxus-hatvanpuszta-semmi-161259
Pusztai
Erős éve volt 2023-ban Schmidt Ádámnak, a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkárának.
.."Negyed évszázad alatt kell kifizetnie a sportállamtitkárnak a Belvárostól megvett lakást"
hang.hu/belfold/sportugyi-allamtitkar-schmidt-adam-vagyongyarapodas-lakas-uduloje-magyar-hang-2023-161289
..Néhány hét különbséggel tett szert egy értékes V. kerületi lakásra és a balatonkenesei, gyümölcsös besorolású ingatlanra. Korábban mindkét ingatlanvásárlása körülményeit feltártuk. A frissen nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozata megerősítette az adásvételeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.