Korábban már berendelték a római magyar nagykövetet és Szijjártó Péterrel is beszélt Antonio Tajani olasz külügyminiszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"„A mi törvényeink tiltják, hogy a fogvatartottat bilincsben és megalázó körülmények között mutassák,"
Azt nem tiltják az olasz törvények, hogy ilyen mocskok más országokban ártatlan embereket, minden előzmény nélkül, az utcán csapatosan összeverjenek?!
Ez a kéz- és lábbilincs a minimum, ami kijár neki!
Csizmás Kond
...szégyen már annak a gondolata is hogy egy állam a terrorista állampolgára fogvatartási körülményeit piszkálja...nemhogy még azt nyilvánosságra is hozzák...
sokanvagyunk
@KisTehen: Mondhatta volna, de nem mondta, mert ő nem hazudik.(08.23)
simmering73
"A mai illiberális, rasszista, antiszemita és náci szélsőjobboldal, amelynek egyik nemzetközi vezére Orbán, ideológiájának egyik fontos eleme a transgenderek, az antirasszista BLM és a Woke kriminalizálása mellett az Antifa démonizálása, miközben náluk veszélyesebb és démonikusabb, aljasabb mozgalom, politikai erő és ideológia nem létezik. Ők maguk nácik.

Magyarországon kiengedték a jogerősen elítélt szélsőjobboldali nyilas terroristát, Budaházy Györgyöt a börtönből, aki fenyegetőn és pofátlanul lóháton távozott a börtönből, de a nácik ellen tiltakozó antifasiszta tanárnővel úgy bánnak, mint egy állattal. A baltás gyilkost Orbán a zsebébe guruló dollárokért szabadon engedte, de az antifasiszta tanárnőt lassan egy éve tartják börtönben embertelen körülmények között, mintha ő lenne a legveszélyesebb.

Ahogy a Tanúban mondja Pelikán gátőr lánya, a „statuálás fontos apuka”. Statuálnak ezek is, amivel csak bizonyítják, hogy fasiszták: antifasiszta kinek lenne a legnagyobb ellensége, ha nem a fasisztáknak. Orbán megvédi a nácik és fasiszták szabadságát az antifasisztákkal szemben. Egész Olaszország fel van hábordva azon, ahogy az olasz tanárnővel bánnak."
nepszava.us/peldat-statualnak-az-olasz-antifasisztaval-mert-az-antifasizmus-rajuk-veszelyes/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.