A magyar gazdaság, és főleg az ipari termelés visszaesése már csak a 2008-2009-es válsághoz mérhető, az infláció, a forintárfolyam, a hiánynövekedés és szinte az összes többi mérőszám terén pedig ugyanolyan, vagy még rosszabb a helyzet. A teljesítmény, amit az Orbán-kormány fel tud mutatni a válságkezelésben, semmivel sem meggyőzőbb annál, amit a Gyurcsány Ferenc, vagy pláne Bajnai Gordon mutatott. Ez van a képen – de kit érdekel ha megoldható, hogy az emberek inkább a keretről beszéljenek? Márpedig a keretezés egészen más. Most Európa lábon lövése van, meg Brüsszel elhibázott szankciós politikája, rogyadozó EU (haldoklás közben azért küldhetne egy kis apanázst a mi túlélésünkhöz), szuverenitásvédelem, szabadságharc – mit számítanak ilyen drámai díszletek között a tények?

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez egy dolog, de …. a gond ennél sokkal nagyobb

Hargitai Miklós: „Keret”

A szerző – talán hivatalból – a magyar médiahelyzetről elmélkedik.
Rámutatván, hogy: „Amikor az utókor megpróbálja majd megfejteni, mi volt a titok, amellyel a NER fenn tudta tartani a sikeresség illúzióját a legsúlyosabb kudarcok között is, a magyarázatok között biztosan ott lesz a fegyelmezett és az írástudatlanok szintjére lebutított kommunikáció, meg a politikai talentum (és a hiánya az ellenoldalon), a mérhetetlen erőforrás-előny is.”
Aztán: „Magyarországon van még kormányfüggetlen sajtó, de a hatóköre évről évre szűkül, a közéleti tájékoztatásban rég nem éri el már az egyharmadot sem, a rádiózásból teljesen, a nyomtatott sajtóból majdnem teljesen kiszorult.” – ami szinté tartalmaz némi igazságot.
Azonban egy nagyon fontos tényről hallgat; ez a fentiekben említett „maradék” hozzáállása. Ahogy látja és látatja a történeseket. Engem felettébb emlékeztetnek arra ahogy Fodorka a szadesz elnök miniszterként az egyenlő távolságról papolt!
A legdurvább példa a főpolgi-választás: Mutasson nekem valaki egytelen sort vagy csak utalást Dávidkáról, ami nem az ő szekerét tolja! =))
Dr. Proktor
A formállogika alapján, ha a haldokló nyugattól várjuk a pénzt akkor mi már éber kómában vagyunk...
Azért éber, mert a kezünket még tudjuk tartani a pénzért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.