MÉG VASTAGABB A BŐR A POFÁJÁN!!! =)) Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál Ne tegyünk úgy, mintha nem lenne ügy! Ügy van. Ráadásul ez az ügy nem csupán jogi, hanem morális természetű. S mint ilyen, a mi közösségünk szíve közepébe talált. Mindjárt az elején szögezzük le, hogy jogi szempontból nincs miről beszélni, ugyanis minden a lehető legjogszerűbben történt. S azt se felejtsük el, hogy a magyar jogrendben és alkotmányos berendezkedés szerint a köztársasági elnök bármikor felülbírálhatja, megkérdőjelezheti a kormány vagy a parlament döntéseit, ám fordítva erre nincs semmilyen lehetőség. Ebből pedig több dolog is következik – de ne szaladjunk ennyire előre!

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nejlontacskó
Bayer ekmélkedik jogról, morálról, pedofíliáról?
Vérplazma biznisz, várbéli lakáshoz jutás után még, jogról-morálról pofáznia, több mint feháborító!!!
Azt pedig úgy tudom, hogy nem baloldali és vagy ellenzéki engedte szabadon a pedofilsegédet sem!
Pont ő az egyik, akinek ezekben a témákban, erősen kussolnia kellene!
Pusztai
Tegnap írtam Schmitt Pál nyakába Bayer rakta kb 2 hónap vajudás után a kötelet, várom Bayer nyilatkozatát.
Íme itt van:
"Ám mindez nem menti fel Novák Katalint a válaszadás morális kötelezettsége alól. Ugyanis ebben az ügyben is mi állunk a jó oldalon, és nekünk van morális alapunk bármire."
--
Beleolvastam, de ez egy fideszmentő-ellenzék pocskondiázó valójában hoztam is meg nem is fröcsögés, ha valakinek nincs semmi erkölcsi alapja erkölcsről beszélni akkor ez pont Bájer elvtárs.
Hasonlóan Schmitthez erkölcsileg hatalmas bukás után erkölcsről hadoválnak.
Undorító!
nejlontacskó
@Maccska: egyik sem jobb a másiknál, ez tény!
De ne egy nyakig sáros ugasson, ha valaki poros lesz!
kereső
"A bíróság 2012-es ítélete szerint az elnöki kegyelem lényege, hogy

„a tételes jogi normával szemben a társadalom széles rétegeiben kialakult erkölcsi közfelfogásnak megfelelő, az egyéni körülmények és méltányolható okok mérlegelése révén alapuló döntés kerülhessen előtérbe.”
Vagyis egy jogerős bírósági ítélet mondja ki most már tizenkét éve, hogy az elnöki kegyelemnek a társadalom erkölcsi alapjait kell tükröznie. Emellett jogerős ítéletében azt is megerősítette a bíróság, hogy a kegyelmi határozat közérdekű adatnak minősül –"

Lehet itt még tovább kenegetni, szétpasszirozni-szétteriteni a NER x@rát, amely odáig merészkedett mára, hogy a saját erkölcsi felfogását, - az erkölcs nélküliséget tekinti a "társadalom széles rétegei által elfogadott erkölcsnek"- mintegy ráerőszakolva a társadalomra a saját "erkölcsi felfogását". Ez van...És ahogy orbán "világnézetét" kötelező elfogadni , és elfogadtattni a társadalom széles rétegeivel- úgy ez az erkölcs nélküliséget is "kötelező" elfogadni.

Szlovákia államelnökének Zuzana Caputovának minden kegyelmi döntése, és annak elnöki indoklása is nyilvános, bárki számára hozzáférhető.

A magyar NER-t nem érdekli a jog, a morál- mert Ő/ők a jog, ők szabják meg a morált-hiszen a legutóbbi "nemzethy konzultáció eredményét" , amikor kiplakátolják- már megjelentek a plakátok, azt olvashatjuk, hogy "a magyarok 99%-a elutasitja , nemet mondott Ukrajna támogatására"- akkor miről is beszélünk, a jog és a morál esetében? Alapvető morális kötelesség lett a hazugság.
nejlontacskó
@kereső: rettentően kíváncsi volnék Novák Katyi, minden szempontot figyelebe vevő indoklására!
Iehetetlen számomra, de neki biztosan van erre magyarázata!
Pusztai
@nejlontacskó: Ha saját véeménye alapján mentett azt szerintem elmondaná, ha parancsra tette akkor menti a geczit, mert ha bukik is a havi több milla és tejszínben vajban fürdés még az unokáknak is biztosÍtva.
Ha beköpi, a geczi bosszut áll. ld Simicska, Soros, pedig mindkettően nagy része volt a hatalmában, vagyonosodásában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.