Azután, hogy csütörtökön telefonos közvélemény-kutatással mérték, hogy a pedofil ügyben elítélt K. Endrének adott köztársasági elnöki kegyelem mennyit rontott Novák Katalin és Varga Judit megítélésén, most arról kérdezték a Hvg.hu egyik olvasóját: mennyire szimpatikus neki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A lap szerint a Call Express ezeket a kérdéseket tette fel a honvédelmi miniszterről: „Követi a közösségi médiában a honvédelmi minisztert?” „Mi jut róla először eszébe?” „Milyen véleménye van róla?”

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ha Novák Kató utódjául szánják, akkor először tisztázza, hogy falazott-e vagy igazat mondott nemrégiben Orbán fiával kapcsolatban. Valóban Csádban van-e, vagy csak odahazudta.
Nehogy néhány hónap múlva kiderüljön, hogy egy hazug ember!
kereső
@Béla333: Súlyos bajok vannak- a magyar honvédelmi miniszter, azzal, hogy feltárta orbán gáspár kilétét- rangját, beosztását- és azt, hogy egy a magyar állam számára biztonsági kockázatot jelentő katonai küldetésben milyen szerepet játszik, súlyos államtitok sértést követett el. Ennél kevesebbért járt biróságra Demeter Márta, és ennél kevesebbért itélte el a magyar biróság államtitok sértés bűntettében. kezeljük már helyén a dolgokat...
Horizont
Ezek naponta többször is mérnek és mérnek. Kérdés kiket kérdeznek meg?
Megkéne kapargatni az összes kormánytagot. Mindegyik sáros valamiben.
Nem is értem ez a piperkőc milliárdos dzsentrifiú hogy lehetett honvédelmi miniszter.
A feleségéről nem is beszélve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.