Sok évi meghurcoltatás és megaláztatás után úgy döntöttem én is megszólalok és az érem másik oldalát tárom fel a bicskei gyermekotthonban több, mint hét évvel ezelőtt történt eseményekről, az azt követő eljárásokról, amelyek a mai napig megosztják a kisváros lakosságának a véleményét és az újabb, politikai hátterű célszemély (köztársasági elnök) ellen folytatott média hisztéria kapcsán jelenleg is borzolják a kedélyeket most a kegyelmi döntés kapcsán.

Forrás: szegedma.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Jogerős bírósági ítélete volt. Nem véletlenül. Senki nem állította, hogy ez a tetű pedofil volt.
Pedofilt SEGÍTŐ aki átgázolt a rájuk bízott kiszolgáltatott gyerekeken.
Utólag azt állít amit csak akar, mosogathatja magát ahogy csak akarja.
Normális egészséges gondolkozású emberek számára egy szar csicska volt és nem vállalja fel a bűnét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@percsi: :)...te még hiszel a mesékben ? Tenni csak úgy lehet ha mindenki becsülettel végzi a saját munkáját. Az, hogy én vagy te és mindenki meg szeretnénk változtatni a rendszert, a bírói gyakorlatot, a mittudommit csak úgy lehetne ha becsülettel helytállnánk munkahelyen családban, társadalomban, tanulnánk, tájékozódnánk, hogy ne tudjanak rászedni, nem a propaganda felé hajlanánk hanem tökéletesség fele, nem azt pártolnánk aki butaságokkal traktál, olcsó és erkölcstelen életet kínál, hanem úgy végeznénk a munkánkat hogy az mindenkinek a javát szolgálja...na de sok beszédnek sok az alja...nincs ilyen, mert amíg egyik becsülettel csinál valamit a másik azt lesi, hogy munkanélkül ő is részesüljön a másik érdemeiből...stb stb stb stb...
...a jóért nem a propin kell harcolni...itt csak elbeszéljük, megvitatjuk...de ahogy látod itt is fele nem a beszéd embere hanem épp azokat basztatja hogy ne lehessen normálisan társalogni, hülyeségeket ír, aktivistáskodik ...na szóval ilyen világot élünk...
percsi
@KisTehen:
Le vagy maradva, mi van veled, kevés vízhez jutottál az elmúlt 13 évben? Olvastam, hogy a tehenek forró napokon napi 180 liter vizet vesz magához Ajjaj, bajban vagy, mert amikor beindulnak az aksigyárak, 1 liter sem marad! A teheneket elsők között fogják kiiktatni!
13 éve megváltozott a másfél éves "hazudtunk reggel, éjjel, meg este" kiragad-t szlogen!
13 évig "raboltunk és hazudtunk reggel, éjjel meg este", és addig fogunk, míg tűri a birka nép!
Van aki bevallja és van aki letagadja!
Tájékoztatlak, hogy az elmúlt 13 év kormányzás miatt Európa legszegényebb országa lettünk!
De te ennek addig örülj és bődülj, amíg lehet!
percsi
"Tenni csak úgy lehet ha mindenki becsülettel végzi a saját munkáját."
Igen, de ehhez előszőr is a vezetőknek kellene példát mutatni, illetve amire megbízták teljesíteni! A vezetők meg sajnos a becsület-t nem ismerik, mert ha ismernék, akkor nem milliárdos lölökénk lenne, hanem minden magyarnak egy élhető Magyarországa.
Szerintem te vagy az, aki hisz a mesékben. Ne higgy a főni meséknek!
Nézz körül az országban, a nép 3/4 elégedetlen.
percsi
@Csizmás Kond: Fent neked a válaszom :)
percsi
@Ezodabasz: "Egy pedofil bűnöző a börtöntől nem fog megváltozni! Kasztráni kell, a f@szát amputálni és a homlokára varrni!:))"
:)))))
Én vállalnám!!!
Na nem a kasztrálást, hanem a homlokra varrást. Pelenka öltéssel, azért mert nem vagyok gonosz :)))
Csizmás Kond
@percsi: A mindenkiben mindenkit beleértettem...és mese...nyugdíjas vagyok tehát nincs főnököm, de mivel te azt hiszed, hogy van és hiszek benne, így arra a következtetésre jutottam hogy te is hiszel valakiben...elárulnád ki az ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.