Ahhoz, hogy elfogadják a lemondást, nem fűz kétséget a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máténak sikerült gyurcsányoznia Novák Katalin lemondása kapcsán

Kép: Kocsis Máté / Facebook

Novák Katalin köztársasági elnök lemondása világossá teszi, hogy a jobboldalon a hibáknak is van következményük, a baloldalon a bűnöknek sincs – hangoztatta a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Kocsis Máté úgy fogalmazott:

A baloldal esetében „ezer és egy botrányt” tud, melyeknek szerinte nincsen következménye. Az embernek egyből Gyurcsány Ferenc jut eszébe, mert 2006-ban olyan történt, amely után az akkori miniszterelnöknek „semmilyen körülmények között soha nem lett volna szabad visszatérnie a politikába”.

Azt, hogy Novák Katalin lemondása után több párt is felvetette az államfő közvetlen választását, Kocsis Máté úgy kommentálta: a DK és az MSZP ne vesse fel ezt, mert amikor kormányon voltak, nem jutott eszükbe. Abba a „játékba” – fogalmazott – furcsa lenne belemenni, hogy amikor a baloldal kormányoz, ők választják az elnököt, amikor nem, akkor meg válassza a nép.

Kocsis emellett elmondta, nem fűz kétségeket ahhoz, hogy február 26-án a tavaszi ülésszak első napján el fogják fogadni Novák lemondását. Arról, hogy milyen menetrendre lehet számítani most, hogy az államfő belebukott a pedofil-ügybe, itt írunk.

Forrás: MTI

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
".. mert 2006-ban olyan történt, ... " hogy a geczi által gerjesztett sikertelen erőszakos állampuccskisérlet - Vona bevallotta élő tv műsorban,- után az akkori hatalomnak el kellett volna számoltatni a 3 főbűnöst és a BTK szerint 15-15 év kótert kiszabni.
És a balfasz ellenzék erre a mondatra sem képes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@csak úgy...: Akkor te is ott voltál! Kettős ügynök vagy, tudjuk! Hozod-viszed az infót, mikor kinek a seggét nyalod egy kis EDENREND utalványért cserébe!!!
szaboria1
A FIDESZ alapítók közül többen már rég elhagyták a hajót. Azok maradtak akik csak a maguk hasznát húzzák.
Csak a jött mentek mint te is Mátéka maradtatok nyalni Orbán seggét.
balos
@szaboria1: Van ott még szar ahonnan a mátéfélék előbújnak!A patkányok már alig várják,hogy az utolsó is elhagyja a csatornájukat!
Pági
@Pusztai: igen. Nyíltan sok mindent ki kellene mondani.
Feller_Peti
@Nyírfa: Gondolom a talp szerveddel írtál ilyen értelmesen. Gratulálok! Mondj még ilyen "értelmeseket" agy, valódi értelem, számítási szerv, logikai eszköz nélkül.

Ha valóban nem csak áltudományból akarsz építkezni, javaslom Alan Turing, számítástechnikai munkásságának tanulmányozását. Na csá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.