Lapértesülések szerint korábban őt is „mozgósították” Novák védelmében. Most a Facebookon állt ki mellette.

Balog Zoltán kiállt Novák Katalin mellett

Kép: Balog Zoltán / Facebook

Kevesebb mint egy órával Novák Katalin köztársasági elnök lemondása után létrehoztak egy „Kiállok Novák Katalin mellett” című Facebook-oldalt, amit több kormányközeli szereplő is megosztott – szúrta ki a Telex. Köztük van Balog Zoltán református püspök, korábbi emberierőforrás-miniszter, aki a közösségi oldalán azt írta:

Egyetértek, s ha egyetértesz oszd meg.

Mint megírtuk, lapértesülések szerint Balog Zoltánt is mozgósították a kegyelmi üggyel kapcsolatban, mert abban bíztak, hogy ő talán tud közvetíteni a miniszterelnök és a Sándor-palota között. Ez sikertelennek bizonyult.

Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen rendkívüli ember lehetett Magyarország első női köztársasági elnöke

– olvasható a kiállásban, melyet megosztott. Emellett még olyan pontok szerepelnek benne, mint például az, hogy Novák hazaszeretetével példát mutat, hibájáért vállalja a felelősséget, illetve, hogy soha nem adna kegyelmet annak, akiről azt gondolja, hogy fizikailag vagy lelkileg gyermekeket bántalmaz.

Novák Katalinnak azért kellett lemondania, mert egy pedofil-ügy elítéltjének kegyelmet adott. A kegyelmi döntés nem léphetett volna érvényre Varga Judit akkori igazságügyi miniszter ellenjegyzése nélkül, aki szombaton ugyancsak bejelentette, hogy távozik a közéletből.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
"„Kiállok Novák Katalin mellett” című Facebook-oldalt, amit több kormányközeli szereplő is megosztott"

Na, tessék, itt a pedofil-lista!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1kaszás
@Feller_Peti: Nincs veled semmi baj, peti. Azonkivül, hogy egy fidessfasszopo troll vagy.A másol beillesztbaz nagyon meg, az ésszerü gondolkodás egyáltalán nem. A GAZDÁD A GECI VIKTOR HARCOL minden és mmindenki ellen. Mutass példát, menj behivo nélkül harcolni putyinkádért, meghozná az eszedet,,,,
C_3PO
@ittott: Hát ugye cigány! ROMUNGRO!
Horizont
Kiderült Balog keze van benne ebben az egész kegyelmi dologban. Szép.
Horizont
A Propeller nem engedte beküldeni a Telex cikkét. Nem is csodálom.
telex.hu/direkt36/2024/02/11/fideszes-korokben-balog-zoltan-puspokot-korabbi-minisztert-sejtik-a-novak-bukasat-hozo-kegyelmi-dontes-mogott?fbclid=IwAR1Hc-y54ArkLkicDWJ6B4nm_txzto2W-OPJ7dAPsTQiUx9nMTA9Pwa2rss

"Hivatalosan Balog a köztársasági elnök tanácsadó testületének a tagja, ám több, a Novák–Balog-kapcsolatot ismerő forrás szerint a református püspöknek a formális pozícióját messze meghaladó befolyása volt Novák Katalin döntéseire. Novák egy volt munkatársa, aki személyesen is jó viszonyt ápolt vele, úgy fogalmazott: „Kata neki bármit megtesz.”

Így működik a világuk a hatalomban.
Béla333
Ez a maffiatag Balog van az egész pedofilsimogatós kegyelmi ügy hátterében.
Szégyen és gyalázat ez a püspök. Hogy képes elviselni az ilyet a közössége?
Horizont
@Béla333: Az egyház védi a pedofiliát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.