Bebizonyosodott, hogy a mesterséges intelligencia és a social media marketing szakember együtt a nyerő páros. AI-val együtt sokkal kreatívabb és gyorsabb a munka. Kiforrtak a szerepek ember és alkalmazás között. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Social Media 2024. Te és az AI – A nyerő páros!” című konferenciájának előadói a 15. alkalommal is bemutatják a legújabb social media trendeket. (x)

Forradalmi változások zajlanak a social media platformokon. A Meta tartalmak tinédzserek előli elrejtésére, a függőséget generálás ellen hatalmas erők indultak be a világban. A reklámmentesség fizetőssé tétele perceken belül elterjed. De a platformok már beindították a kreatív gépezetet a hirdetések eredményessé tétele érdekében. Tanulni kell új megoldásokat a vevőkhöz eljutás érdekében. A mesterséges intelligenciával gyártott rossz tartalmak, hirdetések ellenszenvet, bizalmatlanságot is kiváltottak. Vigyázni kell, hogy a hiteltelenség ne veszélyeztesse a social media és AI házasságának jövőjét?

Social Media 2024. Te és az AI – A nyerő páros!

Egy percnyi nyugalom sincs. Ha nem vagyunk képben az újdonságok, változások terén, a cég bevétele azonnal megérzi. Mert még mindig a közösségi média hozza a legtöbb bevételt, ha jól csináljuk!

Nem csak a TikTok-on, Instagramon, hanem még a LinkedIn-en is a rövid videó visz mindent. A Messenger pedig a virágkorát éli, a magyarok fele azt használja. A kisebb, tematikus közösségek is gombamód szaporodnak. Elérésük nagyon megéri!

Most hol a vevőd? Hogyan szólítsd meg, hogy odafigyeljen rád? Hol és hogyan hirdess, kommunikálj, hogy elérjed?

Ne maradj le a legfontosabb közösségi média újdonságokról!

A 15. Social Media Csúcs konferencián várjuk azokat a kkv-tulajdonosokat, döntéshozókat és marketing szakembereket, akik fel szeretnék frissíteni a tudásukat a legújabb social media trendekkel.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: február 1.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/social-media-2024-3/

Partner tartalom (x)

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.