Azariah-val az élen összefogtak a legismertebb influenszerek, hogy tüntessenek "az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében".

Azariah az utcára vonul a pedofilbotrány miatt – Ismert influenszerek hívják tüntetni az embereket

Fotó: Instagram/osvvath_zsolt/

Elegünk van. Oldalaktól függetlenül fontosnak tartjuk, hogy civil emberként felemeljük a hangunkat az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében. Elkeseredettek vagyunk.

Az elmúlt napok történései arra sarkalltak minket, hogy együtt lépjünk ki az online térből. Nagyon nincs rendben, hogy a magyar közélet uszításból, gyűlöletkeltésből, karaktergyilkosságokból áll. És ha ez nem lenne elég kiábrándító, az is kiderült, hogy a pápalátogatás ürügyén szabadon engedtek egy embert, aki aktív segítője volt egy gyermekbántalmazó erőszaktevőnek. Elnöki kegyelemmel szabadult, erkölcsi bizonyítványt kap, bármikor újra gyerekek közelében dolgozhat.

Ami történt, az túlmutat a volt köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter személyén és felelősségén. A legkiszolgáltatottabb, tragikus sorsú gyermekeket hagyta cserben az állam, amikor egy bántalmazó intézményigazgatóra bízta őket. A cserbenhagyás után most el is árulták az áldozatokat. A dühünket, a fájdalmunkat, az együttérzésünket szeretnénk ezúton is kifejezni.

Hány ilyen ügy van még, amiről nem tudunk és amit elhallgatnak?

Emeld fel te is a hangod, amikor az áldozatok hangja nem hallatszik!

Ne fordítsd el a fejed, amikor bántják a védtelent!

Ne legyél közönyös!

Találkozzunk február 16-án, pénteken 18:00-kor a Hősök terén!

- szól a felhívás a főszervező, Osváth Zsolt oldalán.

Akik részt vesznek a tüntetésen: Bányai Judit (Nemakarokbeleszólni, Jólvanezígy, Fókuszcsoport), Baukó Attila Azahriah, Fancsikai Eszter (Nemakarokbeleszólni), Gulyás Márton, Nagy Ádám (Jólvanezígy, Fókuszcsoport), Pottyondy Edina, Osváth Zsolt (Zshowtime), Szabó Márton (Jólvanezígy), Tapasztó Orsi (Nemakarokbeleszólni)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Na megvannak az új közellenségek a fidesznyomoroncoknak...mostantól ők is felelősek lesznek mindenért is Sorossal együtt
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.