Arra kíváncsiak, mit szólnának az emberek, ha szigorítanák a gyermekvédelminek nevezett – valójában inkább csak homofób – törvényt.

Orbán a melegekkel vitetné el a balhét? A homofób törvény szigorításáról kérdezget egy közvélemény-kutatóOrbán Viktor és Novák Katalin a tavaly szeptemberi demográfiai csúcson. Kép: Facebook

Újabb, valószínűsíthetően kormányközeli közvélemény-kutatásról számol be a hvg.hu. A lap azt írja, ezúttal nem Novák Katalin lehetséges utódjáról kérdezik az embereket, hanem a homoszexualitással, LMBTQ-témákkal kapcsolatos lehetséges törvényi szigorítás támogatottságát mérik.

A kérdések között szerepelt információik szerint, hogy a megkérdezett mit gondolna arról, ha

• a büntető törvénykönyvben szigorúbb büntetési tétel vonatkozna arra, ha egy kiskorú elleni szexuális bűncselekményt vele azonos nemű követte el;

• szigorítanák a hozzáférést a médiában vagy más internetes felületeken megjelenő, LMBTQ-emberekkel kapcsolatos tartalmakhoz;

• úgy szigorítanák a gyermekvédelminek nevezett – valójában inkább csak homofób – törvényt, hogy magasabb büntetési tétel járjon azoknak, akik a tiltás ellenére kiskorúaknak tartanak tájékoztatást, felvilágosítást LMBTQ-témában;

• büntetnék az „LMBTQ-propaganda népszerűsítését”, bármit is jelentsen ez.

A felmérés megrendelője ugyanaz az Amarone Kft., amelynek egyik divíziója az elmúlt hetekben zajló kutatásokat végző Call Express.

Évek óta használt stratégiája a kormánynak, hogy megpróbálja egybemosni a pedofíliát és az LMBTQ-közösséget, majd gyermekvédelemnek címkézi mindezt, jobbára orosz mintára. Így nem lenne váratlan lépés, hogy miután Novák Katalin és Varga Judit is belebukott abba, hogy elnöki kegyelmet kapott egy pedofil bűntársa, az LMBTQ-közösség elleni támadással próbálná meg Orbán helyreállítani kormánya népszerűségét.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
gazsi,eriggy haza csádból és tedd rendbe az öreged,még mielött kibaszik veled!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
gazsi,eriggy haza csádból és tedd rendbe az öreged,még mielött kibaszik veled!
Pusztai
hogy lehet valaki ennyire ocsmány saját gyereke ellen fordul a hatalom miatt.
igaz, már vagy 8-10 éve elkereszteltem Ocsmány Vigyornak.
és kb 25 éve egy rohadéknak tartom.
izéke
Ha gyerek ellen követ el erőszakot,akkor kapjon súlyosabb büntetést,ha azonos nemű? Vagyis,ha ellenkező nemű,akkor csak ejnyebejnye vagy mi? Egyforma súlyos büntetés jár,nem? Nem értem a különbségtétel okát...
Béla333
Lehet hogy ezt is Szájer Józsi ereszbajnokunk készíti elő, mint annak idején a maffiózók alaptákolmányát...!!!
A levelező tagozatos maffiózó...
kereső
@izéke: ha az apuci "megszeretgeti" 10 éves leánykáját...az rendben lesz, a nemzethy körösztények szerint. Ehhez még a 100 tagú konzervativ tanács is felsorakozik támogatóként.
Nessy
Orbánnak már az öreg ördögök is megfelelnek, csak ő maradjon ártatlan vezér ürü. Kicsit hamisan szól a kolompja, de a bírkák már megszokták!
justhpeter
A kolostormalac kockáztatja a fideSS-kdnp tagság nagyarányú csökkenését ? Ndem értem, hogy az LMBTQ ügy kulása, a keresztényüldözés és a pedofilsimogatás mellett mért vállalja fel a melegüldözést is. Ennyire ráér ? Úgy látszik a december 16-től mostanáig tartó veszteségsorozatát ki akarja tolni Bicskéig.
Pusztai
@Mirabilis: Csad-ban.
katonai tanácsádó.
lusta
Ezek szerint büntetnék az „LMBTQ-propaganda népszerűsítését”. Ha jól értem akkor tilos lesz megemlíteni, hogy egy LMBTQ emberke nagyon sikeres és milliókat adózik?Tiloas lesz megemlíteni, hogy egy kiváló nemzetközi díjat kap? Büntetni fogják azokat, akik esetleg megemlítik, hogy ezen meg azon világváros vezetője LMBTQ tag? Esetleg ország, vagy kormányfő?
Aki Én
@Philip Marlowe: te miért bizonygatod állandóan, hogy brutálisan ostoba, tájékozatlan sötét suttyó vagy?
Vagy miért nem foglalkozol a fidesz buzijaival és pedofiljaival? Tele van velük minden, te agyhalott.
Yoda69
O1G így próbálja védeni pedofil haverjait.
kulabombaafityiszre
A szigorítástól függetlenül mivel az nem rájuk vonatkozik a pedofil fideszes csicskák még ottmmaradnak a gyerekek közelében.
Méhes
@Philip Marlowe: MIT zavarnak téged? nem a melegekkel van probléma a pedofilokkal. ugye tudod mi a különbség? bár az hozzászólásaidból nem ez derül ki.Inkább olvas utána
Yoda69
@Philip Marlowe:
Ne keverd a szezont a fazonnal te aberrált pedofil buzi. :)
Menőmanó
@Philip Marlowe: A fidesznek be kéne fejezni a pedofilvédelmet. Akkor rögtön előbbre lennénk. Nem a könyvek, kiállítások erőszakolgatnak gyerekeket, hanem a rohadék fidkány pedofilok.
G.Freeman
@Philip Marlowe: Te jobb ha hallgatsz, kis pedofideszes. Így lejárattad magad már eléggé.
Cherry
Első a kedves fia, na gyerünk elmebeteg...
Nessy
A kiskorú felvilágosítása a család feladata! Akkor, ha apuka gyakorlatban felvilágosítja 8-10 éves kislányát, vagy a nagybácsi a 10 éves kisfiút, akkor az természetes, és jogos.
Itt pl. egy nevelőintézetről van szó, ami tulajdonképpen a gyermek "családja". Igazgató bácsi gyakorlati felvilágosítást tartott a pedofíliáról, a helyettese, meg falazott neki.
A szexuális életről, védekezésről, nem várt terhességről szintén tilos a felvilágosítás szakemberek részéről. A szerencsétlen 14 éves kislány pedig nem tud kihez fordulni még időben, így megszüli egyedül a babát, és pánikba esve megöli. Persze a gyerek a hibás! Sok családban a szex tabu téma. A szülő meg nem veszi észre a gyereken a változást, mert vagy nem ér rá, vagy nem törődik a gyerekkel. Ez a homofób törvény a gyermekvédelmen kívül mindenre alkalmas4
Cherry
@Philip Marlowe: Szólj a zsiros főnidnek a fia a legnagyobb meleg , hahahahhahah jó példa agyhalott !!!
kulabombaafityiszre
@Philip Marlowe: tegnap, 19:50
Szólj a gazdinak tiltsa be a szivárványt,mert türhetetlen a melegek reklámozása ot fenn az égen.
Be kell fóliázni.
Pusztai
Tessék mondani!
Ha meglátom egy képen-médiában, meghallom a hangját Ocsmány Vigyornak, miért szorul ökölbe talpam???
Átkosban rühelltem egy rakat politikust, de már csak kiscserkészeknek tartom a fideszmaffiózókhoz képest, pláne a vezérgeczihez, a magyar történelem legnagyobb gazemberének ismeretében.
A geczi egy anti Kádár:
56 után Kádár egy gazemberből lett államférfi, a geczi egy ágrólszakadt komcsi ivadékból lett hazaáruló országot szétlopó gazember..
kereső
Akkor mostan be/lefóliázzák Pressman nagykövet urat?
Nessy
Tudom, hogy a kormány szava szent sokaknak! De a természetet, a tényeket ez nem igazán érdekli! A "meleg" és a pedofil két egymástól nagyon különbözik! A meleget szexuálisan nem érdeklik gyerekek, a pedofilt nem érdeklik a felnőttek!Ameddig nincs prevenció, szakszerü felvilágosítás, ameddig nincs senki, akihez a bajban lévő gyerek bizalommal fordulhat, akár zaklatás, akár egy korai terhesség, akár drog problémák miatt, addig írott malaszt marad minden jogszabály!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok