Már 2011-ben, 5 évvel a feljelentések előtt tudta a fővárosi fideszes városvezetés, hogy mi folyik a bicskei gyermekotthonban, mégsem tettek semmit – kezdi bejegyzését Karácsony Gergely.

Karácsony ledobta a bombát: a fideszes városvezetők már 2011-ben tudtak a bicskei szörnyűségekről

Fotó: Facebook/karacsonygergely

Egyszerre megrázóak és felháborítóak az általam elrendelt vizsgálat nyomán eddig előkerült dokumentumok. Miközben arra keressük a választ, hogy az előző fideszes városvezetésből kinek a politikai felelőssége, hogy kitüntetésre javasoltak egy pedofil szörnyeteget, nem feledhetjük el, hogy a tisztázással mindenekelőtt az áldozatoknak, a gyerekeknek tartozunk, és azoknak a bátor felnőtteknek, akik elő mertek állni ezzel a borzalmas üggyel.

Éppen ezért megrázó és felháborító, hogy az eddig előkerült dokumentumok alapján a főváros fideszes vezetői igenis megmenthették volna a gyerekeket. Legalábbis 5 teljes évvel megrövidíthették volna a gyerekek szenvedését. Mert a 2016-os feljelentések előtt 5 évvel, 2011-ben a bicskei gyermekotthon két bátor dolgozója eljött a Városházára és részletesen beszámoltak arról, mit élnek át a gyerekek.

Még öt évig folytatódhattak a gyerekek ellen elkövetett bűnök azért, mert valaki, vagy valakik nem tették a dolgukat és a kötelességüket. És ezek után még kitüntetésre is felterjesztik, a közgyűlés elől is elhallgatva mindazt, amit korábban nekik elmeséltek. Ha van valami, ami nem maradhat következmények nélkül, ez biztosan az.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hoppá. Meg sarlós elvtars is borulhat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: arról a rendőrségről beszélsz amit az olajos sanya vezet, és a polpot felügyeli...?...az biztos tárgyilagos nyomozás,igaz..?
Pálinkás Pál
@KisTehen: nos, nem az én ferim, de tisztelem mert az egyetlen a most parlamentben ülő szarhalombol, aki nemmel szavazott a román paraziták álkampolgárságára,...
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: ez nem cáfolat...a házi rendőrségetek,ügyészségetek csak bukásig lesz...utána...
Aki Én
@Namely: ezekre az ostobaságokra mi szükség?
Lehet, hogy több infójuk van, mint neked?
Az van lúzer, hogy ezekből csak az derül ki, hogy nem is érted mi történik
NKF
Hagyjuk már Vigyori Gerit egy seggfej! Most lett okos?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.