Az internetes véleményvezérek vajon más ügyekben is magukhoz ragadják a kezdeményezést? S hogyan találhatnak egymásra a jelentős társadalmi támogatottságot élvező influenszerek és a szerencsétlenkedő ellenzéki politikai pártok?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Nagyon jól látja. Ma már az internet jobban össze tudja kovácsolni az embereket.
kereső
Ez igaz, viszont nekem az a véleményem, hogy politikai pártok nélkül nem lehetséges a "rendszer" váltás, de még a megreformálás sem.- tehát az ilyen vélemények , amelyek a "civileket fetisizálják", inkább gátjai a valódi politikai véleménynyilvánitásnak, mintsem valódi terepei. És azért , Magyar György van annyira okos, hogy tudja, hogy a "pedofilia" a gyermekek ellen elkövetett búnöknek csak a jéghegy csúcsa. Mert , amiről nem szólt a "véleményvezérek" kiállása a bántalmazott gyermekek mellett- már az is egy fából vaskarika, hogy ez egy politika mentes "tüntetés" , mert a valami melletii kiállás, az egy másik dolog elleni kiállást jelent, és az már politika- nem szólt a családon belüli erőszakról, a hetero családokban elkövetett gyermekek elleni bűntettekről- a fiziaki és verbális bántalmazásról, a hetero családokon belüli pedofiliáról sem. A gyermekek elleni elkövetett bún, az oktatás lenullázása is.
A probléma rendszerszintú, amelyet nem old meg egy újy"gyermekvédelmi törvény" sem, itt alapvető szemléletváltásra lenne szükség- amelynek feltétele lenne a demokratikus jogállam. Nos, ezekről sem szólt a "civil" tüntetés. sőt. Engem sziven ütött, amikor a tömeg kinyilvánitotta volna véleményét- hangosan és jól érthetően, hogy kii és mi a valódi búnös, akkor Pottyondi Edina lepisszegte a tömeget. És ezzel, kérem szépen a fideSS teljesen elégedett lehet- mert a tüntetés! nem tett mást, mint kifogta a szelet a vitorlából és leengedte a "gőzt" a hajó motorjából, és átterelte a hajó kürtbe. Pont, mint ahogyan a fideSS csinálja.

Bocsika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok