Konsztantyin Gavrilov azt pedzegette, mi lesz, ha a csapataik Lengyelország, Románia, Magyarország és Szlovákia határánál állnak.

Teljesen nyíltan fenyegette háborúval Magyarországot Putyin egyik embere

Hetente mást mond. Forrás: Pixabay

Gavrilov a katonai biztonságról és fegyverzet-ellenőrzésről szóló bécsi tárgyalásokon részt vevő orosz küldöttség vezetője – írja az RTL.

Európa hozzáállása Oroszországhoz a biztonsági párbeszédben konstruktívabbá válik majd, amikor az orosz hadsereg megközelíti az Ukrajnával határos keleti EU-államokat

– mondta az attasé.

És még ezt is tudta fokozni, azzal, hogy

„a hév akkor fog csökkenni, amikor csapatok állnak majd Lengyelország, Románia, Magyarország és Szlovákia határánál. Teljesen más lesz a hangnem.”

Vlagyimir Putyin orosz elnök a Tucker Carlsonnak adott interjújában pár napja még tagadta, hogy Oroszország továbbterjeszkedne. Szerint nem támadnák meg Lengyelországot vagy Lettországot, és akik erről beszélnek, saját polgáraikat vezetik félre.

Forrás: RTL
Fotó: Pixabay

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Nem fenyegette háborúval senki Magyarországot! Jó..lehet, hogy katonai műveletetre talán céloztak.
Igaz, csicska Orbán, Szíjjártó?!
Tetves háborúpárti hazaáruló Fidesz-KDNP!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maccska
@Sakk Matt: senki mellett és senki ellen nem fogunk harcolni.
Pusztai
Több mint 45 ezer orosz halottat azonosítottak név szerint, Avgyijivkánál háromezer ukrán eshetett fogságba
KÜLFÖLD
2024. február 21. – 18:02
Béla333
Na most tapsolhatnak a hülyemagyar maffiahívők!
Ezt akarták, erre szavaztak!
Maccska
@Pusztai: A BBC orosz nyelvű csatornája a Mediazona orosz független oknyomozó portállal közös projektben próbálja az invázió orosz áldozatait azonosítani, és az azonosított halottak segítségével legalább egy minimumértéket megállapítani az orosz veszteségekre. A projekt 2022. február 24-e óta 45 123 orosz elesett katonát azonosított be név szerint, az áldozatok kétharmadának az invázió előtt nem nem volt kapcsolata a fegyveres erőkkel

Az Euronews ukrán tisztek és katonai bloggerek posztjait ismertetve arról ír, hogy az oroszok által elfoglalt Avgyijivka kiürítését addig halogatta az ukrán vezetés, míg az át nem csapott pánikszerű menekülésbe. Részben ennek is köszönhető az, hogy Mariupol 2022. tavaszi eleste után újból jelentős számú, a hivatalosan meg nem erősített források szerint 3100 katona esett fogságba, közülük ezret Oroszországba szállítottak, hogy ott háborús bűncselekmény vádjával hadbíróság elé állítsák őket.

Így már világosabb,buksi.
Aki Én
@Őrnagy: baszki, te mennyire ostoba vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.