A Fidesz közismerten atlantista politikusa kapott hideget-meleget a kormánypárti kommentelőktől – írja a Népszava.

Hiba a Fideszes erőtérben – Az oroszokat bírálta az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke: Navalnij halála korunk botránya! Újfent egy oroszokat bíráló bejegyzéssel jelentkezett az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke.

Németh Zsolt rövid és tömör bejegyzésben osztotta meg véleményét azzal kapcsolatban, hogy egy szibériai börtönben életét veszítette Vlagyimir Putyin ismert kritikusa.

Alekszej Navalnij halála korunk botránya! Isten nyugosztalja!

- fogalmazott.

Ezzel ő az első fideszes politikus, aki állást foglak az orosz ellenzéki vezető haláláról.

Németh Zsoltnak nem ez az első olyan bejegyzése, amiben sikerül a Fidesz szavazóit felháborítani, de minimum megbotránkoztatnia. 2022-ben Ukrajna lerohanása után pár héttel azt írta ki, hogy

Ruszkik haza!- amire válaszul a kommentszekcióban elszabadult a pokol.

Forrás: Népszava

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@Sámannus: Ahogy szorul a "hurok" egyre több szarzsák átszáll az Európába menő vonatra?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@balos: Ha putlerék átverekednék magukat az ukránokon, ezk a mieink olyan fegyverekkel várnák, hogy nem tudnának visszalőnni, mert selejtes cseh fegyvereket gyártottak le Eze a tojásfejű hamiskártyás miniszterünk kedvesen benyalint nekik miután lekaszabolnak minket Ha kárpátaljára érnek érzékenyen kinyalhatják a picsájukat, és örömmel futnak világgá, mert nekik már nem lesz itt dolguk.
Dr. Proktor
@Sámannus: Lehet hogy a fegyver szar, de a pénz ami kijött belőle a k...ára jó!
Sámannus
@Dr. Proktor: A magyar hadsereg ellátmányára ez hagyományosnak mondható. A saját fegyver a laggyilkolóbb, de a terekek is lehuggyoznak bennünket, de a hamiskártyások mindig jól járnak.
balos
@Sámannus: A háborúban,mindig az nyer aki a legkevesebb "befektetéssel"a legnagyobb nyereséget teszi az üveg zsebébe!Lásd a csúti gecit!
túszulejtettország
Nem kell bedölni ezeknek! Ez is a propaganda része.Ez a figura közvéleményt kutat. Ha a hívek részéről negatív a visszhang
akkor a rogán művek hozzájuk igazítja a stratégiát. Így uralkodva mindig meg van a többségük a választásokon.
Billibácsi
@balos: A rendszerváltáskor az mszmp tagságának legalább 90 százaléka eltűnt egyik napról a másikra. Lehet majd hasonló lesz most is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.