Novák Katalin lemondása után Sulyok Tamást jelöli a Fidesz–KDNP köztársasági elnöknek – jelentette be csütörtökön Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Sulyokról nagyon hamar dönthet is az Országgyűlés. Végignéztük, hogy alkotmánybíróként, illetve elnökként milyen fontosabb ügyek kötődnek a nevéhez.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Neki nem kell fülbevaló!! =))

exceptio probat regulam – mondja a latin, de az az igazság, hogy a vonatkozó Máté 7:8 „aki keres, talál” minimum véleményes

Mottó:
Mikor a kiváló nemzeti hőssé avanzsált mi édes Katinkánk került elő
a fülbevalós kép hasított a médiában az újfiú helyett valamiért pl.
propeller.hu/images/cikk/2024_02/D_MTZ20240222003.webp
ők szerepelnek.

A derék hvg360,hu „Kastélytörvénytől a "jachtkikötőig" - végignéztük, milyen ügyek kötődnek Sulyok Tamás alkotmánybírósági működéséhez” címmel bár azt ígéri, hogy feltárja, de valójában csak karcolgatja a Who a fuck is Sulyok Tamás témát, pontosabban annak egyértelműen ócska pártkatona szolgálatát az AB élén. .
A dolognak külön érdekességet ad az a tény, hogy valamiért nem igazán lehet találni indokot arra, hogy mi és hogyan repítette ezt az erősen közepes ügyvédet az AB magasságaiba. Arról viszont annál többet és ebben a cikk tényleg csak karcolgat, hogy mindig erőteljesen kiállt amellett amit a hatalom elvárt tőle! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.