Polgármester: "...nem tudok és nem is szeretnék most gondolatokat megfogalmazni. Csak annyit tudok, amennyi a fotókon is látszik: a rács felfeszítése után a fejét letörve meggyalázták és elloptál Radnóti Miklós szobrát! "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@Őrnagy: Ez nekem nem áll össze. Radnóti esetében ezzel a drámával azt sugallják, megint jönnek a pogromok. Ezzel szemben egy tolvaj, a magyarokat parasztozó réteg épp a többséget terrorizálja. A többségnek pedig eszébe nem jut pogromozni. Persze vissza lehet élni ezzel a türelemmel.
Őrnagy
@Géza: A cigányok elleni pogromok a Gyurcsány kormányzás idején jöttek, és egyértelműen voltak titkosszolgálati kapcsolati szálak, amellyel azt a látszatot akarták kelteni cigány honfitársaink meggyilkolásával, hogy "feltámadt a jobboldali ellenzékben " a nácizmus, és le akarták járatni az egész magyar népet a hatalom megtartása céljából.
Géza
@Őrnagy: Minden csel mögött még egy csel van.
Őrnagy
@Géza: A politika már csak ilyen. Sajnos.
Géza
@Őrnagy: Ez mocskosabb, mint a politika!
Őrnagy
@Géza: Nagyapám álláspontjával értek egyet: Azokból lesz politikus, akiknek büdös a munka. Sajnos egy demokráciában bármennyire is tudjuk, hogy kikből lesznek politikusok, egyelőre nem találtak ki jobbat, vagyis a politikusok nélküli országvezetés még nem működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.