Polgármester: "...nem tudok és nem is szeretnék most gondolatokat megfogalmazni. Csak annyit tudok, amennyi a fotókon is látszik: a rács felfeszítése után a fejét letörve meggyalázták és elloptál Radnóti Miklós szobrát! "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén kijelentette, Hidvéghi Balázs: Magyarországon virágzik és reneszánszát éli a zsidó kultúra. Magyarországon e kérdésben teljes a társadalmi és politikai egyetértés. A zsidó közösség tagjai biztonságban élnek, gyakorolhatják vallásukat és megélhetik identitásukat ma Magyarországon. Ennek biztosítása, amellett, hogy alkotmányos kötelezettség, egyben erkölcsi kötelességünk is”. Ja, nem!...ha a fideszes kinyitja a száját már hazudik!
Géza
Tippeltek! Színes fémgyűjtők voltak?
Méhes
elfogytak a szavak,de nem a 20 kg bronz miatt azért mert én ennyi aljas pénzhalmozót nem láttam.élvezni sem tudják a pénzt,a pénzünket ,mert már azon törik a fejüket mit és honnan lehet lopni?
Géza
Valamelyik évben a Gellért hegyen álló szobrokat fűrészelték szét és lopták el. Bronz volt természetesen. Akkor nem volt ilyen drámai hangvétel, hogy "elfogytak a szavak", egyszerűen lezárták az ügyet. Ez se más! Valami gazember ellopta és eladta a fémet. Minek a dráma?
Géza
@Őrnagy: A gyűlöletkeltés épp azok ellen irányuló, akiknek eszükbe nem jut ilyesmi. Mintha mi tehetném arról, hogy egy pontosan behatárolható réteg lop mindent, amit ér. Miért nekem legyen ezért rossz érzésem?
Géza
@Őrnagy: Ez nekem nem áll össze. Radnóti esetében ezzel a drámával azt sugallják, megint jönnek a pogromok. Ezzel szemben egy tolvaj, a magyarokat parasztozó réteg épp a többséget terrorizálja. A többségnek pedig eszébe nem jut pogromozni. Persze vissza lehet élni ezzel a türelemmel.
Géza
@Őrnagy: Minden csel mögött még egy csel van.
Géza
@Őrnagy: Ez mocskosabb, mint a politika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.