Szerinte egy családi részvénytársaság az egész ország, és nincs szükség atombombákra az Orbán-család milliárdossá válása mellett. Lévai Anikónak komoly befolyása van a párton belüli kérdésekben, de ő jóban volt vele, emellett Orbán kisebbik vejének is vannak feladatai. Állítása szerint Rogán ajánlott neki lehetőségeket a Karmelitában, Varga Judit pedig egy telefonhívás hatására mondott le. Magyar Péter a Telexnek azt mondta, sokan győzködik, hogy lépjen be a politikába. Videóinterjú

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Orbánista trollok vergődnek. Ez jó :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Ez egy köcsög f@sz! Eddig hol volt? Most veri a nyálát orrba-szájba? Egy nyikhaj!
Pegero
Rongy ember vagy Magyar Péter! A volt feleséged oldalán élvezhetted a kormány tagjainak társaságát, most meg képes vagy a gyerekeid anyja ellen is vádaskodni?! Szemétláda!
rücsü41
Szerencséjük volt a számonkérteknek , hogy nem Anikó anyukája vonta őket felelősségre, mert ő még ostort is pattogtatott volna, az urak hátán!
human
Orbánista trollok vergődnek. Ez jó :)
izéke
észak-korea testvérországává választja magyarországot :))) normális országban azért az ellenzéki képviselők már az asztalt verve követelnének magyarázatot a minielnöktől,hogy miért is utasítgat és kér számon kormánytagokat egy semmilyen pozícióval,kinevezéssel nem rendelkező civil,csupán azért,mert ő valakinek a felesége...anikó( szégyent hozott erre a szép névre ) megérdemel minden verést sokszorosan! Ne tudja élvezni egy percig se a sok összerabolt értéket se ő,se a családja!
Horizont
@Pegero: Már ne is haragudj de a feleségére egyetlenegy rossz szót nem szólt, inkább védte. Akkor ugathatnátok rá ha pozíciót kapott volna bármelyik ellenzéki pártban. De az ellenzékről is megvan a véleménye. Megmondta, hogy ő egy jobboldali, konzervatív ember és szeretné megújítani, rendbe tenni a pártját, mert rossz úton halad. Én ezt teljes mértékben elfogadom sőt elismerésem. Bátor ember. Intelligens, értelmes, okos. Ha pártot alapít elgondolkozom, pedig baloldali érzelmű vagyok.
Horizont
Mosónőkinézetű Anikócskán meglepődtem.
Aztán eszembe jutott mit csinált anno Szárhegy Dűlő–Sárazsadány–Tokajhegyalja Kft. 2004-ben és minden hihető. Mayer Aranka: Szög a zsákból...c. könyv. észbontó könyv,
Na de hogy kerül a csizma az asztalra? Lévai a miniszterek közelébe??
Maffiacsalád tényleg.
Yoda69
@Horizont: Azert varjuk ki a veget. Lattunk mi mar falon pokot, meg simicskat. Felek tole, hogy ez is csak szavat elszivas lesz a vegen, de nem a fideSStol, hanem az ellenzektol.
Horizont
@Yoda69: Ennél azért én optimistább vagyok.
Horizont
@Sakk Matt: Igen, bocs nem Mayer Aranka írta hanem Tóth Bálint Péter. Döbbenetes könyv volt emlékszem.
Namely
Tetszik ez a spinoff :D

"olyanokat is láttam"
de azért részt vett benne :D

Tudjuk-tudjuk a lelkiismeret.
csak úgy....
@Namely: és te még mindíg résztveszel! te kóbor lovag...
csak úgy....
már nem is csodálkozok azon,hogy viktor kipitscházta a zasszonyt ,mert milye jogon kéri számon az ö sajáttulajdonú miniszteret! ejnye-bejnye..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.