Varga Judit volt férje a Magyar Hangnak adott intejrút.

Magyar Péter: „Azért annál okosabbak, hogy ebben a feszült hangulatban fizikai atrocitás érjen”Magyar Péter/Facebook

A Partizánban adott interjúja óta Magyar Péter már képtelen hallgatni: sorra gyártja a rendszert ekéző közösségimédia-tartalmakat. Most pedig egy újabb interjút is adott az elmúlt hét árnyékában.

A magam részéről meg fogom tenni, amit meg kell tennem. Hogy ez mire lesz elég, hányan követnek… majd meglátjuk

– mondta a Magyar Hangnak adott exkluzív interjújában Magyar. Varga Judit volt igazságügyi miniszter egykori férje azt mondta, hogy a Fideszen belülről is kapott támogató visszajelzéseket, de nevet nem mond, mert akit megnevezne, annak a karrierjét ezzel tönkre is tenné.

A beszélgetésben arra is kitért, hogy bizakodó, hiszen szerinte az „efféle helyzetek” könnyen felgyorsulhatnak és hógolyóeffektus indulhat el, amiből aztán lavina kerekedik. 

Tudom, hogy tartanak ettől a kormányban, árgus szemekkel figyelik a folyamatot

– tette hozzá. 

Magyar Péter szerint kicsit faramuci helyzet, hogy két hete még senki nem ismerte, most pedig az ország nagyobbik része tőle várja, hogy a rendszer megbukjon.

Tudom, amit csináltam, az felségárulás a szemükben. Azért annál okosabbak, hogy ebben a feszült hangulatban fizikai atrocitás érjen. Legalábbis még így gondolom

– fogalmazott a lapnak. A teljes interjú a Magyar Hang legfrissebb számában olvasható.

Forrás: hang.hu

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@csak úgy...: Uff, ez nagyon durva volt, biztos, hogy ez a megfontolt véleményed?

Hogy állíthatod a balfasz gyurcsányt ezekkel a velejéig romlott, aljas gazemberekkel?

A gyurcsány egy balek, elkövetett néhány apró de szarvasra felpumpált hibát, ne keverd az aljasságot az ügyetlenkedő balfékséggel. Hol rabolta el a gyurcsány az országot? Miféle hazugság volt amiről ő őszödön javító szándékkal beszélt? Mikor fogadta ő meg, hogy tönkreteszi az országot? Mikor volt őneki a politikai pályán egyetlen célja, hogy a saját nevére írassa az országot?

Gyurcsány és az egész politikai ellenzék sajnos alkalmatlan a cigánybirodalom lebontására, de nem veheted egy füst alá az aljasságot az ügyetlenséggel.

A Magyar próbálkozását meg kell becsülni, mert az ellenzék egy béna kacsa. De inkább tíz gyurcsány mint egy aljas hazug, lopós gazember. Gyurcsány a mai napig nem kerülhető meg. Ha akár holnap változik a helyzet, akkor reménykedhetünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@CsipkeRózsa: Majd hiszek, ha konkrétumokkal jön elő. Mert addig csak füst...és nem láng. Hogy vártátok /vártuk simicska bombját IS!, aztán mi lett belőle. Az ecceri fideSS -es máűr arra sem emlékszik, hogy volt egyszer egy lajos- aki kidolgozta a lopás tematikáját a fideSS-nek. Egyetlen dolgot kaptunk tőle: O1G...

Egyébként egy maffiát megújitani, megreformálni nem lehet- azt felszámolni, megsemmisiteni kell...MP pedig ezt nem akarja. Akár MZP-----a fideSS nélküli NER-t.
Nyírfa
@kereső: Látom, nem vagyok egyedül a kételyeimmel, bár, abban @Peller Anikó: nak és @CsipkeRózsa: nak igazat adok, hogy mindaz, amit eddig is tudtunk, Magyar által felerősödik, és olyanokhoz is eljuthat, akik eddig politikai tetszhalottak voltak. Zavart keltett az erőben, és ez a mi malmunkra hajtja a vizet, kérdés, hogy ezt a löketet ki tudja-e használni az ellenzék.
A legnagyobb zavart azonban nem Magyar keltette, hanem a pedofilbotrány, amelyre össze is sereglett 160 ezer civil, jelezve, hogy tele van a hócipőjük. Vasárnapra a pártok hívtak össze tiltakozást, és már nincs messze márc. 15. De másnak is közelít az időpontja, és ez az összevont választási időszak, amely hozhat még meglepetést, különös tekintettel a fortyogó nemzetközi helyzetre. Az a tény, hogy a lengyelek horribilis EU-s forráshoz jutottak, úgy fel fogja bőszíteni, paralel megrettenteni a fideszt, hogy újabb baklövéseket fognak elkövetni. Alakul a kétsebességes EU, várhatóan új törvényekkel, akár alkotmánnyal is, és az új felállásban az orbáni Magyarországnak már nem lesz súlya. Orbán harapófogóba került, és, szerintem, innen már nincs menekvése. Hogy elment a maradék kis esze is, bizonyítja, hogy Tompikát tette az EP-képviselők első helyére. Hát, csak így tovább.
kereső
@Nyírfa:" Én nem vagyok elájulva az eddigiektől, bár az, hogy a Partizánon ment le az az interjú, annyit elért, hogy sokaknak eljutott a tudatáig talán a mocsokság egy része, mert ha mindezt egy ellenzéki mondja el, az nem üti meg az ingerküszöböt. Mindenes..."...én, 2023.február 13.

Ha, az Eu nem lép valamiképpen, akkor lesz egy ország képviselet az EP-ben, amely csalással szerzett mandátum. Igaz, az ET-ben is van egy ilyen - mert orbán/ a fideSS már 2010-ben is csalt- hiszen hazugságokkal nyert.
Nyírfa
@kereső: 10.34

Tudom, olvastam a tegnapi bejegyzésed, de most a kételyre helyeztem a hangsúlyt, kiemelve, hogy nem vagyok vele egyedül.
Az EU vezetői, bár már reagálnak a fidesz tűrhetetlen viselkedésére, nem akarják kijátszani az adut: a 7-es cikkely még a választások és a soros elnökség előtti élesítését. Pont a németeknek kell nagyon észnél lenniük, hiszen tapasztalatból tudják, hogyan épül fel tégláról téglára a nácizmus.
NKF
Mire sztárolja magát ez a f@sz! Lassan már olyan lesz mint tóthgabi!
leszholnapis
hülyén mutatna az a szitu hogy egy osztrák nyugger elgázolja véletlenül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.