Ki ne lett volna már olyan szituban, hogy ült -mert ülnie kellett- egy hosszúra nyúló megbeszélésen és jobb híján az előtte lévő papírosra húzgált vonalakat, rajzolgatott? Ez történhetett Orbán Viktorral is. Kíváncsi a cetlire?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Egy torz es elborult elme szulemenyei.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Ezen a lókupecen már az agykurkász se segit!!!ELMEHÁBORODOT!!!
balos
@dr. prédikátor: Mikor 89ben fellépett a világát jelentő deszkákra már akkor is tudható volt,hogy a hitler alteregója!ö lett a nemzethy hazaárulók messiása(változó formában és tartalommal)Mikor mit kíván az érdeke!
Yoda69
@izéke: Abszolut igaza van Jakab Péternek amikor azt mondja, hogy Magyarorszag miniszterelnokenek, mielott felveszi a lantot, elmeorvosi szakertovel kellene magat megnezetnie. Egy buszvezetonek is rendelkeznie ezzel a vizsgalattal, pedig mogotte csak 40-en ulnek. O1G mogott meg egy orszag. Emlekezzunk csak a covidra, amikor orban miatt 50 ezren haltak meg az orszagban.
Pusztai
Ezt leplezi:

"Itt az adat, melyre nem lesz büszke Orbán Viktor
Privátbankár.hu

A beruházások volumene 2023 IV. negyedévében a megelőző év azonos időszakához viszonyítva 3,0 százalékkal csökkent, a III. negyedévhez képest – szezonálisan kiigazítva – 1,5 százalékkal nőtt. A beruházások általános visszaeséséhez a legtöbb nemzetgazdasági ág hozzájárult. A meghatározó súlyú feldolgozóipar és ingatlanügyletek visszafogták, míg a közigazgatás és az energiaipar beruházásai növelték a nemzetgazdasági teljesítményt. 2023-ban összességében 8,5 százalékkal csökkent a beruházások volumene az egy évvel korábbihoz képest."
Pusztai
Brutális mértékben drágult a legfontosabb magyar alapélelmiszer
Szász Péter
2024. február 29. 07:00
A kenyér inflációja az egyik legfájdalmasabb az élelmiszer-dráguláson belül, ugyanis jövedelmi szinttől függetlenül - már csak kulturális okok miatt is - minden háztartás kosarában megtalálható, azt helyettesíteni nem nagyon lehet. Magyarországon a kenyér európai és régiós összevetésben is brutális mértében drágult az elmúlt években.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.