"Isten? Haza? Pedofília!" – felirattal támadnak a DK-sok.

Mától az egész országban óriásplakátokon mutatja be a Demokratikus Koalíció legújabb kampányát. Az óriás hirdetőtáblákon Orbán Viktor képe mellett ez áll: „Isten? Haza? Pedofília!”

Plakátháború! Pedofilozva támad a Gyurcsány-birodalom!

Ilyen plakátok láthatóak országszerte/Fotó: Gyurcsány Ferenc/Facebook

Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán azt írta: „Nem hazug beszéd, hanem őszinte élet hitelesíthetné az "Isten, Haza, Család" jelszavakat. Ennek az őszinteségnek a szikrája sincs meg a Fideszben és a Semjén-féle kereszténydemokrata pártban. Az irodáik falára függesztett feszület is szégyellné magát, ha látná a sok istentelen disznóságot, lopást, hazugságot, amit elkövetnek nap mint nap.”

A mintegy 800 óriásplakát március 1-től március 31-ig lesz látható szerte az országban, Budapesten és vidéken, minden megyében, városokban, falvakban egyaránt. 

Forrás: Facebook.hu

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
és végre a pedofiliát annak nevezik, nem kegyelmi ügynek, mint a kretén ellenzék és médiacsótanyok.
balfasz tetves álellenzék ostoba debil kommunikaciója tizenéve tart, és 4* 2/3 -ad van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
Balog páternak az apja írt egy nyílt levelet amikor anno miniszter lett, íme:
"- Fiam!
Ideje vissza térni a becsületes útra!"
.. A páter nem olvasta.
Pusztai
iTT IS AKTUÁLIS :
1 komment máshonnan: "Jeanne d'Arc Sajnálom, nekem ezek a plakátok tetszenek!
És nem érzem magam sem butának, sem műveletlennek, diplomám van, és még két szakmám, és ráadásul DK-s se vagyok!
...Viszont olvastam olyat, hogy Böjte Csaba, Kónya Endre és Balog Zoltán szállított gyerekeket fideszes potentátoknak pedofil bulikhoz. Ezt az Ördög Ügyvédje csoportban olvastam, és nagyon remélem, hogy nem igaz! DE az igaz, hogy Böjte Csaba a saját intézményében elkövetett pedofil cselekmények áldozatairól azt bírta mondani, hogy "ezek fonnyadt almák, amiből meg pálinkát főznek". Az is tény, hogy Böjte meg Kónya együtt sportoltatták a gyerekeket, az egyiknél boxoltak, a másiknál birkóztak. És Böjte kifejtette, hogy azért ilyen küzdősportokat csináltatnak velük, hogy erősek legyenek, és ne fonnyadt almák! Vagyis olyan erősnek kellene lenni ezeknek az áldozatoknak, hogy még a bántalmazáson is túltegyék magukat!
Azt se felejtsük már el, hogy Orbán ügyvédje védte Vásárhelyi Jánost a pedo-perben.
Ezek után nekem ezek a plakátok nem erősek! Még az is eszembe jutott, hogy a DK esetleg tud valamit erről a gyerekszállításról!
Azt is vegyük már ide, hogy jó pár éve Szájernek volt egy ügye. Bécsben valami bulin vett részt, ahova meg volt híva a Bécsi Fiúkórus. A bécsi rendőrség lecsapott a bulira pedofília gyanújával. Nem tudom, hogy ennek a dolognak mi lett a vége, csak azt, hogy ebből az ügyből Barsiné Pataki Etelka mosta ki Szájert! Ezért kapta Barsiné a funkcióit cserébe. Szerintem be kellene fejezni ezt az eltartott kisujjal való politizálást!"

eMLÉXÜNK A gYURCSÁNYOS, ÉS EGYÉB gusztustalan hazug plakátokra amikkel a fidesz teleszórta az országot??
Géza
Tragikomikus ez az elszántság. Kihozta az ellenzék ebből az ügyből amit lehet. Mára viszont túltolják. Minden további kényszeres pedofilozás már gyengíti az ellenzéket és erősíti a Fideszt. Hiteltelenekké teszik a kijelentésüket ezzel az erőlködéssel.
levarosbukta
@Maccska: Már egyszer egy másik cikknél odahánytad ezt a marhaságot. Kapásból megcáfolták, de nem férsz a bőrödben látom.
koszpeko
@Maccska: elküldtek ma már a kurva anyádba?
Nem?
Akkor én most megteszem.
Takarodj a hazug kurva anyádba!
csak húgy...
Hajrá! Kinek fogy el hamarabb a plakátpénze?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.