Megmondta azt is, hogy mit viseljenek március 15-én a támogatói.

Idén március 15-én az utcára hívja híveit Magyar Péter. Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje Facebook bejegyzésében azt írja: „Idén március 15-én a hatalom ismét zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött ünnepli a szabadság ünnepét.”

Kokárdás felvonulásra készül a "dicsőséges nagy urak ellen" Magyar Péter

Magyar Péter azt szeretné megmutatni a "nagy uraknak", hogy elég volt/Fotó: Magyar Péter/Facebook

Arra bátorítja híveit, hogy minél többen legyenek március 15-én 15.00 órakor a Belváros szívében és mutassák meg, hogy „habár felül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr” – idéz Petőfi Sándor Föltámadott a tenger című verséből. Azt kéri, viseljen mindenki kokárdát.

Magyar szerint „mutassák meg a dicsőséges nagy uraknak, hogy elég volt”. Szeretné, ha megmutatnák, nem félnek és hogy a „haza mi vagyunk mindannyian, nők, férfiak, idősek és fiatalok, vidékiek és fővárosiak, családosok és egyedülállók, keresztények és ateisták, konzervatívok és liberálisak!”

Forrás: facebook.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
Orbánról kellene kipakolnod,az összes mocskát, lopásait stb, hogy melléd álljon a nép. ez még nagyon kevés
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Nem készülök kokárdával márc,15-re!!Máris bocsánatot kérek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
ez a lufi kipukkadt...vagy csak blöffölt, vagy megfenyegették, de hol maradnak a konkrét ügyek...?...ez is beáll a majálisozó politikusok közé...
Billibácsi
Kokárdás felvonulás? Hát ha lesz hol felvonulni! És ha igen, akkor még ott vannak a beépített emberek: műbalhé, megafon, füttykoncert stb.
NKF
Mit ugrál ez a kis köcsög? Amíg benne volt a jóba addig lapított mint tetű a var alatt most meg
csinálja a palávert. Pártot alapít,tüntetésre hívja az embereket. Menjen a büdös picsába!
vacsi
Kokárdát csak az visel, aki nem magyar, de mutatni akarja! Aki magyar, annak nem kell kokárdát viselnie, akkor is magyar.
Őrnagy
@Maccska: Lehet, hogy erősen égeti a hungarofób szarháziak mellét a kokárda, de a Sorosbérköcsögök a Szaros Gyurka által küldött dollárokért cserébe ezt is vállalják! Szivárványos kokárdával nem mennek semmire, mert a szivárványcsürhe tábor egy az egyben mellettük van, a magyar emberektől szeretnének meghódítani megtévesztéssel szavazókat! Nem túl nagy sikerrel, de próbálkoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.