Újabb részletek derültek ki a fenntartó önkormányzathoz küldött 2011-es hivatalos bejelentésből arról, hogy több gyerek szerint is miként abuzálta őket az intézmény igazgatója. Mint kiderült, akkor már évek óta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
@KisTehen: Igen. Csakhogy akkor még nem vádolta meg senki!
Amikor megvádolták, akkor már bőven Fidesz kormány volt, melynek tagjai elsikálték a pedofil botrányt, majd 2016-ban kitüntették a pedofil tetvet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Undorító - meg azok is, akik ezt támogatták, bármilyen módon...
Horizont
@vacsi: A hatalom. 2011 óta orbánék. Szerinted nincs jobb náluk. Írtad többször is.
nemkati
Nekem van pár gondolatom, és kérdésem a témával kapcsolatban.
Pedofilok, szexuális abúzus gyermekek és felnőttek ellen már valószínűleg évezredek óta létezik, csak valahogy a Fidesz hatalomra kerülése óta egyre több eset kerül nyilvánosságra. Ha eddig nem nagyon, legalább most lásson neki a kormány és a társadalom a további zaklatások megelőzésére és kezelésére.
Jó lenne ismerni legalább a felszínre kerülő esetekben tudni, hány alaptalan vád született, szemben a valós zaklatásokkal. Ugyanis sokan eleve az áldozatot vádolják hamis állítással, aminek nyilván lehet valami alapja, de feltételezem, hogy elenyésző ezeknek a száma. De akárhogy is van, ha alaposan kivizsgálnak minden esetet, akkor ez ki fog derülni.
Akik pedig az áldozatot hibáztatják, azoknak üzenem, hogy az áldozat soha nem lehet hibás.
csak úgy....
@Maccska: az a kormány pedofilpárti, akiknek a tudtával évekig lehet iskola diri egy pedofil, tehát a fidesz!
a nem fideszes pedók rács mögött, a fideszes pedók pedíg államilag fedve és kitüntetve!
KisTehen
@csak úgy...: gyurcsány kormány alatt is diri volt
csak úgy....
@KisTehen: ökör,hány éve nincs gyurcsány? mikor derült ki a geccröl,hogy pedofil? kik takargatták? ti ketten a @Maccska: val szervilis dilisek!
Sakk Matt
@KisTehen: Igen. Csakhogy akkor még nem vádolta meg senki!
Amikor megvádolták, akkor már bőven Fidesz kormány volt, melynek tagjai elsikálték a pedofil botrányt, majd 2016-ban kitüntették a pedofil tetvet!
Horizont
@Sakk Matt: Nem képesek ennyit felfogni a szektásagyúak.
Ezt adták ki nekik hát nyomatják a barmok.
nemkati
@Maccska: A nyolcszoros különbség azért van, mert többeket kaptak el. Azért kaptak el többeket, mert ma már sokkal több áldozat tesz bejelentést. Valószínűlet a metoo mozgalom is hozzájárult a felderítésekhez. Tehát nem a fidesz kormány sikere ez.
Viszont mesélj arról, a fidesz előtt hány pedofilt rejtegettek papok, kormányhoz közeli emberek, és ezek közül hányan kaptak közt. elnöki kegyelmet? Hány pedofil-gyanús ember kapott állami kitüntetést miniszterelnöki jóváhagyással?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.