Senki nem tehet arról, hogy hová született, és az elődjeink tevékenységéért nem tartozhatunk felelősséggel. Ám ha már efféle ügyben valaki – akár kérdés nélkül – fontosnak véli, hogy megszólaljon, semmiképpen ne állítson valótlanságokat. Így járt azonban Sulyok Tamás, aki az édesapja ellen kiszabott, csakhogy soha nem létezett halálbüntetésről beszélt. Ugyanakkor tudni róla, hogy nem szereti a másként gondolkodó ellenzékieket...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
dögkútba való,mint a többi NERköcsög..
Maccska
Nem csoda ha nem szereti.
Talán kellene?
Aki Én
@Maccska: Te tényleg ennyit értesz meg egy hírből? Ez olyan szomorú?
Egyébként mi a baj a politikailag másként gondolkodókkal egy demokráciában?
És mi baja lehet ezzel egy független ,minden magyart képviselő köztársasági elnöknek???

Meg ne kérdezd miért tart mindenki ostoba csicska lénynek...
RonaGyuri
Egy felettébb jogos felvetés

nepszava.hu: „Méltóság”

Elsőre azt kell mondjam, hogy – s persze okkal –azt gondoltam, hogy ismét egy óvatoskodó cüccögés. Llévén arról elmélkedett, hogy: „Nem tudom megítélni, mennyire torzította Sulyok Tamás a valóságot, amikor korábban azt állította, apját 1946-ban halálra ítélte a népbíróság, s ezért 10 évig bujkálni kényszerült.”.
Azonban azzal messzemenőleg egyez tudok érteni, hogy: „Az immár legfőbb hazai közjogi méltóságról talán alkotmánybírói működését tekintve mondhatunk érdemit.”
Sőt, nem állítom, hogy minden ocsmányságával tisztában vagyok (nagyon sok van), de abban is egyet kell értsek, hogy a csúcs:
„a legfőbb szolgálatot akkor tette a NER-nek, amikor megfogalmazta azt a többségi Ab-határozatot, amely szerint nem alkotmányellenes, hogy a külföldön tartózkodó, hazai állandó lakhellyel rendelkező magyar állampolgárok, illetve az ezzel nem rendelkező (külhoni) magyar állampolgárok eltérő módon (csak külképviseleten, illetve levélben) szavazhatnak. S hogy a szavazás módja ’technikai jellegű’ kérdés.”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.