Keményen fogalmazott az EP-képviselő.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Hogy is fogalmazott Tompika, Magyarország legnagyobb portolója?
" milyen politikai befolyásolási manőverek történtek a „dollárbaloldal” részéről annak megakadályozására, hogy a magyar polgárok hozzáférjenek a jog szerint nekik járó európai uniós fejlesztési pénzekhez, és ezzel kézzelfogható, súlyos károkat okozzanak nekik. "

Ideje volna végre, azt is kideríteni, hogy milyen pénzügyi befolyásolási manőverek történtek a Fidesz-Kdnp horda részéről annak megakadályozására, hogy a magyar polgárok hozzáférjenek a már Magyarországra érkezett, jog szerint nekik járó európai uniós fejlesztési pénzekhez?
RonaGyuri
Bár csak Tompika fogalmazni sem tud,

de így véletlenül van benne igazság is

www.facebook.com/dajcstomi/posts/715859383999969?ref=embed_post

„Levélben fordultam Kocsis Máté frakcióvezető úrhoz, amelyben indítványoztam az Országgyűlés európai ügyekkel foglalkozó bizottsága rendkívüli ülésének az összehívását abból a célból, hogy a testület vizsgálja meg, hogy milyen politikai befolyásolási manőverek történtek a dollárbaloldal részéről annak érdekében, hogy megakadályozzák, hogy a magyar polgárok hozzáférjenek a jog szerint nekik járó európai uniós fejlesztési pénzekhez, ezzel pedig kézzelfogható, súlyos károkat okozzanak nekik.
Ennyi.”
Pusztai
@RonaGyuri: én csak azt kérdem, EU-ban akárki meghallja a dollár bal kifejezést, akkor elröhögi, vagy hülyének nézi aki mondja???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.