Vajon milyen megfontolás vezethette a Pintér Sándor nevére szignált egészségügyi döntéshozókat, amikor az jutott eszükbe, hogy az amúgy is megfogyatkozott háziorvosok nyakába sózzák betegeik vizsgálatának időpontfoglalását?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Hogy mi vezette őket?! A tudatlanság! A mélységes tudatlanság!
csak úgy....
@vacsi: hogy mondhatsz ilyeneket nagytudású fideszesekröl? ;)
szerintem a fidesz kötött egy titkos szerzödést nyugattal, hogy átüldözi hozzájuk a maradék magyar dokikat...
Pusztai
Szégyen ország, szégyen fidesz, szégyen hazug tolvajok, szégyen keresztapák világát építette fel a szégyen geczi, a magyar történelem legnagyobb hazaáruló tömeggyilkos politikai szélhámos gazembere.
Nessy
Vadászeb legyek, ha értem Pintér-Takács duó logikáját! (Vagy ahol nincs, ott ne keress?) Március 1-től a háziorvosokra testálja az időpont kérést beutaló köteles esetben. Majd június 1.-től a beteg is kérhet időpontot, akár elektronikusan is. Ez egyébként már több szakrendelőben ma is működik! Nálunk is a kerületben!
Ha megszöktetik a háziorvosokat, mit tesznek? A haverokat nem lehet odarakni, mert ahhoz orvosi diploma kéne, nem elég a lojalitás? Importálnak kínából?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok