A miniszterelnök ismét bekebelezte a TikTok-ot és videóban összegezte az elmúlt pár hónap eseményeit. Gondolatait hat pontban szedte össze.

Az első számú prioritást Sulyok Tamás hivatalba lépése élvezte. A kormányfő szerint

higgadt, nyugodt, vitathatatlan jogászi szaktekintély […] ilyen elnök kell most nekünk.

Másodikként került célkeresztbe a gyermekvédelem, melyről Orbán mindeddig azt hitte, hogy hazánkban rendkívül szigorú, ám a pedofil-botrány egyértelműen rávilágított, hogy ez tévedés.

Ennél fogva, innentől vasszigor lép életbe, a honatya elrendelte az intézményvezetők átvilágítását, hogy ne dolgozhassanak a gyerekek mellett, akik nem oda valók.

Újra szól a hatlövetű: Orbán Viktor nyeregbe pattant és elindította a politikai évadot

Fotó: TikTok

A harmadik téma az immár két éve zajló orosz-ukrán háború volt. Orbán szerint békére van szükségünk, ám az magától nem lesz, így meg is ragadta a lehetőséget, hogy kifejtse: a békéhez az kell, hogy a háborúpárti európai vezetők a béke pártjára álljanak. Ehhez pedig júniusban új vezetőség kell Európa élére.

Negyedikként említette a diplomáciai utazásokat, kezdve törökországi látogatásával, a svéd elnök budapesti békekötésén át Orbán találkozójáig Donald Trumppal.

Ötödikként említi a BYD elektromosautó-gyártó cég kínai képviselőinek magyarországi látogatását, és hogy az első európai gyárat Szegeden építi majd az ázsiai óriáscég. A miniszterelnök ezt „hatalmas gazdasági sikerként” értékeli.

Végül, de nem utolsó sorban a magyar sportsikerek is említésre kerültek; Szoboszlai Dominik felépült sérüléséből, Rasovszky Kristóf pedig 10 kilométeres nyílt vízi úszásban világbajnoki címet szerzett Dohában.

@viktor_a_tiktokon Hatlövetű – február #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #hatlövetű The Champion – Lux-Inspira

Forrás: index.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Méhes
@leszholnapis: nem is baj,hogy vak,ha meglátta volna bödönt,helyben meghal
jáger laszló
OV 6 pontja=parasztvakítás
nesze semmi,fogd+ jól!
Na és mi lesz az L lopott nemzeti vagyonnal Viktorovics!!??
Arról 1 szó sem esik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Menőmanó
Nem stimmel a felirat .
Ilyen pofázmányokhoz a vestern filmekben az van írva, hogy WANTED.
Toller Béla
Ám ez az idióta magától nem takarodik el, nekünk kell megtenni a szükséges lépéseket, alkalmazni a szükséges fogásokat ! Most olyan emberek kellenek nekünk, akik ezt mindennél világosabban látják, nem gerinctelen és arctalan szürke egerek ! Az a vicc, hogy orbán még a döglött lovaihoz is ragaszkodik, lojálisnak fogja fel őket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok