A miniszterelnök szerint becsaptak minket, itt az ideje, hogy fellázadjunk.

Orbán Viktor öt év után megint Budapesten, a Nemzeti Múzeum előtt mondott beszédet. A miniszterelnök ünnepi beszédében – március 15-e szellemiségében – Brüsszelt és Soros Györgyöt szidta. Szerinte Brüsszel ma olyasmit akar ránk kényszeríteni, amelyre nem áll rá a magyarok keze.

Orbán: a Petőfiékre való megemlékezés helyett Brüsszel elfoglalására buzdítja a magyarokat

Orbán szerint sorsfordító lesz az idei év/Fotó: MTI/Máthé Zoltán

„Be akarnak préselni egy háborúba, migránsokat akarnak a nyakunkba, át akarják nevelni a gyerekeinket”

Szerinte Magyarország szabad és szuverén ország és az is marad. Büszke és önérzetes nép a miénk, meghajlítani, hódoltatni és belőlünk kiszorítani a szuszt „kétszeres siker”.

Orbán beszédében azt mondta: az elmúlt 500 évben minden birodalom belátta, hogy elnyomással, zsarolással, erőszakkal nem megy velünk semmire. Mi vagyunk a homok a gépezetben. Már rájöttek a történelem során, hogy mindenki azzal jár jól, ha békén hagy bennünket. Ha megkapjuk a tiszteletet, mi is megadjuk, ami jár és békés, virágos korszakot teremtünk.

„Úgy tűnik, egyedül Brüsszel nem akarja megérteni ezt. Ezért ha meg akarjuk őrizni Magyarország szabadságát és szuverenitását nincs más választásunk: el kell foglalnunk Brüsszelt!”

A kormányfő szerint Brüsszelig fogunk menetelni, és meg fogjuk csinálni a változást az Európai Unióban.

„Itt az idő, hogy a helytartótanács Brüsszelben is reszketni méltóztassék”

Nem fogadjuk el, hogy Brüsszel szembefordult az európaiakkal. Nem tűrjük el, hogy tönkretegyék a gazdákat, kisemmizzék a középosztályt, földre vigyék az európai vállalatokat, elsinkófálják a nemzetek jogait, adósrabszolgává tegyék a gyerekeinket, ráadásul háborúba vigyék egész Európát.

Béke helyett háborút, biztonság helyett jogállami hercehurcát, jólét helyett pénzügyi zsarolást kaptunk. Becsaptak bennünket, ideje, hogy fellázadjunk!

Ezután összegezte, hogy a körülöttünk lévő országokkal mi is történt szerinte:

„a lengyeleket elsodorta a Soros-féle baloldal szökőárja, de a szlovákok lábra kaptak, a csehek ébredeznek, az osztrákok készülődnek, az olaszok lassan irányba állnak, a hollandok már talpon és fellázadtak az amerikaiak is”

A miniszterelnök úgy véli, sorsfordító év lesz az idei. Az év elején még egyedül voltunk, az év végére pedig mi leszünk a többség a nyugati világban. Helyreállhat a normális élet. Szerinte a zsarnokokon kívül mindenki megtalálhatja a számítását.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ezt a hazug, szemét , aljas, rettegtető dagadt disznót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Őrnagy: Mindenki látja már, hogy egy ijesztően buta, egysíkú, megvezethető, önálló gondolatoktól mentes agyhalott vagy. Hova bizonygatod még, te eszelős?
rücsü41
@Maccska: Te, figyú!Mintha Orbán a Brüsszeli Birodalomról beszélt volna, aki veszélyezteti a magyarok szuverenitását, és el akarná foglalni az országunkat.Én arról írtam, hogy Brüsszel nem ország, nem hatalom, aki egy ország függetlenségére tör, Brüsszel egy együttműködési szervezet, melybe önként léptünk be, ahol azt fogadtuk a belépéskor még mi is hogy együtt működünk és ha nekünk ott nem jó, akkor nyugodtan kiléphetünk, és senki nem tud bennünket elfoglalni, mert egy vétóval minden ilyen törekvést elháríthatunk.Ezért azután semmiféle veszély hazánk elfoglalására Brüsszelből nem létezik.Becsapni meg nem csaphattak be ,mert korábban is az egyhangú döntések voltak a legnagyobb arányúak, melyeket mi is elfogadtunk, erre azért emlékeznie kellene a mi úgy látszik szellemileg gyengülő Ó.Viktorunknak.Ez az egész Orbán találmánya aminek semmi jogi alapja nincs, csak most a sikertelenségünkért OV a brüsszeliieket okolja, nem a maga szavahihetetlenségét.
túszulejtettország
Itt az ideje hogy elinduljatok Brüsszelt "elfoglalni"!
sándorbence
mitakarnak elfoglalni a retyót naazt igen
hahahaha
bence
Felszólítom a magyarokat , hogy foglaljuk el Hatvanpusztát ! Még Brüsszelben sem találunk akkora vagyont mint ott !
csak úgy....
viki issoráz egy elmebeteg beszédet mondott! - persze a közönségének erre van szüksége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.