Magyart az ügyészség folytatólagos tanúkihallgatásra hívta be március 26-án 9 órára, ekkor mutatja be a bizonyítékait.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészségre valóban érkezett egy, a hamis vád gyanújával foglalkozó beadvány Magyar Péter szerdai tanúvallomását követő kijelentései alapján – közölte a hvg.hu kérdésére a Központi Nyomozó Főügyészség.

A vádhatóság elmondta azt is: már vizsgálják, hogy ez alapján indokolt-e elrendelni a nyomozást.

Magyar Péter: megjelent a nemzet nagy feljelentője – Tényi István hamis vád miatt tett indítványt

Ahogy arról az atv.hu is beszámolt, szerda délelőtt a Schadl-Völner ügyben három súlyos állítást is megfogalmazott Magyar Péter, akit tanúként hallgatott meg az ügyészség. Bizonyítékokat nem adott át, állítása szerint azokat a következő meghallgatásra tartogatja.

Magyar állításai a következők:

szerinte Schadl György „Rogán Antal propagandaminiszter-embere” volt, illetve hogy a kormány már a meggyanúsítás és az őrizetbe vétel előtt tudott arról, hogy büntetőeljárás és titkos megfigyelés zajlik, „és erről Völner Pált is tájékoztatták”.

Magyar legsúlyosabb állítása azonban az, hogy szerinte

„Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították az ügyészségi iratokat”.

Kiemelte, hogy ezeket az állításokat bizonyítani is tudja, ám ezt most nem tette meg. A kihallgatása után azt ígérte, hogy március 26-án, amikor újra meghallgatják, leadja a rendelkezésére álló anyagokat is, amelyeket ma állítása szerint azért nem vitt magával, mert nem tudta, hogy pontosan milyen ügyről lesz szó.

Nem sokkal később Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az atv.hu-nak azzal reagált Magyar Péter szerdai kijelentéseire:

“bosszút akar állni”, “a kormányt és annak tagjait okolja azért, mert elhagyta a felesége, és elveszítette a felesége által szerzett munkahelyeit”.

Azaz elszólta magát, miszerint igenis családi alapon osztogatnak a mai Magyarországon zsíros állásokat.

A Központi Nyomozó Főügyészség közleményben reagált. Ebben többek között visszautasítják Magyar Péter állítását, miszerint bármelyik ügyész figyelmeztetett volna bárkit az eljárásról.

Magyar Péter: megjelent a nemzet nagy feljelentője – Tényi István hamis vád miatt tett indítványt

Nem lett meglepetés, Tényi István a Magyar-ügyben is tett feljelentést    Fotó: HírTV

A Magyar Nemzet írása szerint a fel- és bejelentéseiről ismert Tényi István tett hamis vád gyanújával beadványt az ügyészségre Magyar kijelentései miatt. A feljelentése elbírálása folyamatban van, ami után három dolog történhet:

elrendelik a nyomozást,

elutasítják a feljelentést,

vagy feljelentés-kiegészítést kérnek.

Magyart az ügyészség folytatólagos tanúkihallgatásra hívta be március 26-án 9 órára. Ő azt ígérte, arra az alkalomra magával viszi a bizonyítékait, köztük az általa készített hangfelvételeket, és ha lehet, ezeket nyilvánosságra is hozza.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ez a Tényi mást se csinál egész évben csak feljelent. Ez a munkája??
Már régebben is megállapítottam milyen egy szar ember.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@KisTehen: Látom tetszenek a bejegyzéseid. Állatorvos mikor látott, Bimbó?
izéke
@human: ennek akkor lenne értelme ha csak a politikusok helyett jelent fel,de bármikor,bárki ellen tesz feljelentést.Az USA-ban volt egy ilyen notórius feljelentgető,aki a végén még saját magát is feljelentette és beperelte,de a bíróság megunta és eltiltotta a további akcióitól.
izéke
allergiás lett a börtöncellára
chilievés után fájt a hasa
gondolatmódosító chipet ültettek az agyába
gyilkosnak állították be egy filmben
nem kaphatott alkoholt
nem tarthatott vámpírdiétát
nem volt elég krémes a mogyoróvaj
rossz frizurát vágtak neki
törött süteményt kapott

Lawrence Bittakert végül 1993-ban eltiltották a pereskedéstől, csak bírói engedéllyel indíthat bármilyen jogi procedúrát.
Billibácsi
Ki a tököm ez az ember? Újságkihordó vagy villamosvezető? Van ilyen szakma, hogy hivatásos feljelentő? Ki a munkáltatója és mennyit keres ezzel? Nincs itt esetleg valami agyi rendellenesség? Mit mond kezelőorvosa, gyógyszerésze?
KisTehen
@simmering73: ja, tetszenek ... tisztára egyet gondolunk :)
rücsü41
Mert Tényi Pityu szerint ez az állam nem is maffiaként működik, amikor hallhatjuk az osztrák SPAR vezért aki azzal vádolja Orbán hogy visszautasíthatatlan ajánlatot tett a S.vezérnek, részt kért a SPAR-ból, meg azt hogy állam beléphessen a társaságba .Tényi úr!Nézze már meg a Keresztapa című világhírű filmet a maffia keletkezéséről és működéséről, azonnal észreveheti azt ,hogy a filmben bemutatott maffia vezérek és a mai kormány működése között nem sok különbség van, szinte azonos müködik ezna kormány a filmben bemutatottakéval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.