Magyar Péter a jelek szerint azzal indította a reggelt, hogy meghallgatta Orbán Viktor interjúját, amit az a Kossuth rádiónak adott.

Orbán Viktornak a Dallas és a Szomszédok, Magyar Péternek a Polip és a Keresztapa jut eszébe a mai Magyarországról

Orbán Viktor először tett utalást a Magyar-jelenségre    Fotó: MTI

Orbán Viktor a háború veszélyeinek említése és a megszokott Brüsszel-kritikus mondatai mellett egy hazai aktuálpolitikai jelenségre is utalt pár szóban... Igen, a Magyar Péter-jelenségről van szó. Most Orbán Viktor a rádióban erről ennyit mondott:

„Magyarország egész úgy néz ki, mint egy normális ország. Jó, vannak ilyen Szomszédokra, Dallasra, vagy a Való Világra emlékeztető, filmsorozatot idéző közjátékok Magyarországon.”

Egész valószínű, hogy a „Magyar Péter-jelenségre” utalt, ami azt is jelenti – legalábbis e mondatok alapján –, hogy nem veszi komolyan a témát. Az kevéssé valószínű, hogy a kegyelmi botrányra gondolt volna, mert azt az ügyet szemmel láthatóan komolyan vették kormányoldalról.

Orbán Viktornak a Dallas és a Szomszédok, Magyar Péternek a Polip és a Keresztapa jut eszébe a mai Magyarországról

Magyar nem sokáig hagyta szó nélkül a miniszterelnök megjegyzését   Fotó: Facebook

A lényeg, hogy Magyar Péter már vissza is vágott, mégpedig elég csípősen. A Facebook-oldalán ez írta:

„A miniszterelnöknek a Szomszédok, a Dallas és Való Világ jutott eszébe ma reggel az ország jelenlegi helyzetéről. Nekem inkább a Polip című sorozat és a Keresztapa trilógia. Neked?"

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Felbeszélte a Ft-ot a geczi, azóta 4-ft-al drágult az EUR!
ez 1% ami sokkk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
@csak úgy...: Marlon Brando mellett ő csak egy kis pöcs.Nincs megjelenése!
Menőmanó
A Blikk szavazásra bocsátotta:

Mi jut eszébe a magyar közállapotokról?

Polip, Keresztapa: 93%

Szomszédok, Dallas, ValóVilág: 7%

Szavazatok: 13 512
Eladott Ország
@NKF: ma, 13:43 ☻ Rendszerszintű csalással nyert a fidesz! A fidesznek azért még sokat kell fejlődnie, ha utol akarja érni Észak-Korea diktátorát, mert ott a kerdves vezető Kim Dzsongun, közel 100% százalékkal szokott nyerni. Egyvalamiben már utolérte a csúti geci a koreai diktátort, ő is épített magának egy kisvasutat.
Kim Dzsongun , Észak-Korea véreskezű zsarnok diktátora harmincadik születédnapjára egy saját vasútvonalat ( kisvasút) kapott az országtól ajándékba. Nem ismerős ez már valahonnan? Budai várból mikor fog metró indulni Felcsútra ? Micsoda ajándékozási szokás söpör végig a világon! Lopta a tippet a piszok. Hasonló a mi Döbröginkhez ha nem tetszik a népnek, meghosszabbítsa, a transzszibériai vasútvonalig, Vlagyivosztokig.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/152706967_5071218549617949_3427556897973179250_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=Om4OklicO8EAX9kJzDr&_nc_oc=Adif_UhIPs4kVN_m9nMJr1HivkRkhXULp-j704oXRW5mobdoz5Qj4grjBSih1XDTN4A&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBCqR_VrXGNMoCAfMdqEyPm-WsU2aWAd8G_fpGVlhacDA&oe=6624F814
CsipkeRózsa
@Pusztai: 13:10

Annyit hazudott már, hogy az ő előneve a "hazudós" lesz.
nezelodo
@Pusztai: Jobb ha meg sem szólal, mert lehet, hogy néhány év múlva ez az euró árfolyam már csak egy régi szép emlék lesz, mert ha hatalmon marad, sikerül vastagon meghaladni neki a mai kegyelmi állapotot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.