Magyart az ügyészség folytatólagos tanúkihallgatásra hívta be március 26-án 9 órára, ekkor mutatja be a bizonyítékait.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészségre valóban érkezett egy, a hamis vád gyanújával foglalkozó beadvány Magyar Péter szerdai tanúvallomását követő kijelentései alapján – közölte a hvg.hu kérdésére a Központi Nyomozó Főügyészség.

A vádhatóság elmondta azt is: már vizsgálják, hogy ez alapján indokolt-e elrendelni a nyomozást.

Magyar Péter: megjelent a nemzet nagy feljelentője – Tényi István hamis vád miatt tett indítványt

Ahogy arról az atv.hu is beszámolt, szerda délelőtt a Schadl-Völner ügyben három súlyos állítást is megfogalmazott Magyar Péter, akit tanúként hallgatott meg az ügyészség. Bizonyítékokat nem adott át, állítása szerint azokat a következő meghallgatásra tartogatja.

Magyar állításai a következők:

szerinte Schadl György „Rogán Antal propagandaminiszter-embere” volt, illetve hogy a kormány már a meggyanúsítás és az őrizetbe vétel előtt tudott arról, hogy büntetőeljárás és titkos megfigyelés zajlik, „és erről Völner Pált is tájékoztatták”.

Magyar legsúlyosabb állítása azonban az, hogy szerinte

„Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították az ügyészségi iratokat”.

Kiemelte, hogy ezeket az állításokat bizonyítani is tudja, ám ezt most nem tette meg. A kihallgatása után azt ígérte, hogy március 26-án, amikor újra meghallgatják, leadja a rendelkezésére álló anyagokat is, amelyeket ma állítása szerint azért nem vitt magával, mert nem tudta, hogy pontosan milyen ügyről lesz szó.

Nem sokkal később Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az atv.hu-nak azzal reagált Magyar Péter szerdai kijelentéseire:

“bosszút akar állni”, “a kormányt és annak tagjait okolja azért, mert elhagyta a felesége, és elveszítette a felesége által szerzett munkahelyeit”.

Azaz elszólta magát, miszerint igenis családi alapon osztogatnak a mai Magyarországon zsíros állásokat.

A Központi Nyomozó Főügyészség közleményben reagált. Ebben többek között visszautasítják Magyar Péter állítását, miszerint bármelyik ügyész figyelmeztetett volna bárkit az eljárásról.

Magyar Péter: megjelent a nemzet nagy feljelentője – Tényi István hamis vád miatt tett indítványt

Nem lett meglepetés, Tényi István a Magyar-ügyben is tett feljelentést    Fotó: HírTV

A Magyar Nemzet írása szerint a fel- és bejelentéseiről ismert Tényi István tett hamis vád gyanújával beadványt az ügyészségre Magyar kijelentései miatt. A feljelentése elbírálása folyamatban van, ami után három dolog történhet:

elrendelik a nyomozást,

elutasítják a feljelentést,

vagy feljelentés-kiegészítést kérnek.

Magyart az ügyészség folytatólagos tanúkihallgatásra hívta be március 26-án 9 órára. Ő azt ígérte, arra az alkalomra magával viszi a bizonyítékait, köztük az általa készített hangfelvételeket, és ha lehet, ezeket nyilvánosságra is hozza.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ez a Tényi mást se csinál egész évben csak feljelent. Ez a munkája??
Már régebben is megállapítottam milyen egy szar ember.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Ez a Tényi mást se csinál egész évben csak feljelent. Ez a munkája??
Már régebben is megállapítottam milyen egy szar ember.
Pálinkás Pál
ezt a szarost a TEK védi...?..mert ennél jóval kevesebbért tüntek már el emberek...
Toller Béla
Ez tényi csak úgy beadhat mindenfélét az ügyészségnek ? Semmi biznyíték ? Elég a kétely ? És megáll? Elkezdenek nyomozni ?
Nyírfa
Ennek a vézna, csúnya kis emberkének volt már nővel dolga ? Egy echte kis náci, akinek az élete maga a pótcselekvés.
izéke
@Nyírfa: ebben éli ki a flusztráltságát,van aki a kis kukacát nagy autóval kompenzálja,ő feljelentésekkel :))))))
Pusztai
Tényi az örökös feljelentgető segít Magyarnak porondon és a fidelem központban tartani, nem kell neki posztolgatni.
human
@Horizont: Tényi feljelentéseinek meg van a célja. Beszélt erről egy interjúban és addig én is futóbolondnak tartottam. A lényeg, hogy megelégelte, hogy a politikusok például perekkel fenyegetőznek, de gyakran ez kamu és nem perelnek. Ezt akkor csinálja egy politikus mikor van vaj füle mögött, de nem perel rágalmazásért, mert akkor ez igazolódna is. Ilyenkor perel Tényi. Most is pusztán arról van szó, hogy a levegőben lebegtetve van egy hamis vád és ő pusztán ezt lerendezi egyszer és mindenkorra. Derüljön ki igaz vagy hamis a történet. Ez egy jó dolog.
KisTehen
@human: akkor nem olyan, mint hadházi ... hadházi csak rágalmazásig viszi a dolgot
rücsü41
Pityu!A mi lelkiismeretünk Tényi Pityu! Ne tán Pityuka!Szerintem késtél, mit csináltál ,csak nem büfiztettek?és e miatt késtél egy pár napot.Már hiányoltalak, mert Te azonnal , tüstént feljelented azt aki valamilyen terhelő nyilatkozatot tesz államra, vezetőire , szerveire , kormányra, vezetőjére, szerveire , működésére , pardon működőképtelenségére?Már azt hittem eltűntél, vagy megváltoztál, Téged már nem izgatnak ezek az ügyek .De látom csak késlekedtél.,Az a véleményem ha egyedül élné az országban akkor is lenne munkája a bűnüldözésnek, képes lennél még magadat is feljelenteni, csak hogy ne maradjon munka nélkül az olajos Sanya bácsi és csapata, nagy a párttatalan, volt fideszes Polt Péter.
Levendula
Ezt a tényi-pistát nem lehetne olyan messzire elküldeni, hogy vissza se tudjon jönni Magyarországra??!!!?!?!?!?!
Pusztai
@Levendula: Várgyámá!
Nem 1x a debil impotens ellenzék helyett tette meg a feljelentést!!
Nemámcsakúgyoda!
Nyírfa
@izéke: 10.32

Így van. Fontos embernek érezheti magát, férfinek, akinek van szava, akire figyelnek. Annyira szimpla eset, hogy a pszichiáterek csak legyintenének, ránézésre diagnosztizálnák.
jáger laszló
? pert nyert és ?- t vesztett,mert ez is mond valamit!
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
@KisTehen: Látom tetszenek a bejegyzéseid. Állatorvos mikor látott, Bimbó?
izéke
@human: ennek akkor lenne értelme ha csak a politikusok helyett jelent fel,de bármikor,bárki ellen tesz feljelentést.Az USA-ban volt egy ilyen notórius feljelentgető,aki a végén még saját magát is feljelentette és beperelte,de a bíróság megunta és eltiltotta a további akcióitól.
izéke
allergiás lett a börtöncellára
chilievés után fájt a hasa
gondolatmódosító chipet ültettek az agyába
gyilkosnak állították be egy filmben
nem kaphatott alkoholt
nem tarthatott vámpírdiétát
nem volt elég krémes a mogyoróvaj
rossz frizurát vágtak neki
törött süteményt kapott

Lawrence Bittakert végül 1993-ban eltiltották a pereskedéstől, csak bírói engedéllyel indíthat bármilyen jogi procedúrát.
Billibácsi
Ki a tököm ez az ember? Újságkihordó vagy villamosvezető? Van ilyen szakma, hogy hivatásos feljelentő? Ki a munkáltatója és mennyit keres ezzel? Nincs itt esetleg valami agyi rendellenesség? Mit mond kezelőorvosa, gyógyszerésze?
KisTehen
@simmering73: ja, tetszenek ... tisztára egyet gondolunk :)
rücsü41
Mert Tényi Pityu szerint ez az állam nem is maffiaként működik, amikor hallhatjuk az osztrák SPAR vezért aki azzal vádolja Orbán hogy visszautasíthatatlan ajánlatot tett a S.vezérnek, részt kért a SPAR-ból, meg azt hogy állam beléphessen a társaságba .Tényi úr!Nézze már meg a Keresztapa című világhírű filmet a maffia keletkezéséről és működéséről, azonnal észreveheti azt ,hogy a filmben bemutatott maffia vezérek és a mai kormány működése között nem sok különbség van, szinte azonos müködik ezna kormány a filmben bemutatottakéval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.