A politikusi pályára lépett férfi úgy tűnik, immár kifejezetten a miniszterelnököt vette célkeresztbe, és azt állítja, a kormányfő megijedt tőle.

Magyar Péter egyre jobban emeli a tétet, mielőtt holnap reggel nyilvánosságra hozza a kormány, és elsősorban Rogán Antal érintettségét igazoló bizonyítékát. A férfi az utóbbi időben már Orbán Viktort támadja a legtöbbször, mint egyik legutóbbi bejegyzésében is teszi.

Magyar Péter: megint nekiugrott Orbán Viktornak – ezúttal a szerkesztőségek titkosszolgálati megszállása a téma

Magyar Péter egyre inkább a miniszterelnököt támadja    Fotó: MTI

Ebben arra kéri a miniszterelnököt, hogy árulja el, vajon igazak-e azok a hírek, miszerint

minden fontos hazai – ellenzéki és kormánypárti – sajtóorgánum szerkesztőségében megtalálhatóak a titkosszolgálat emberei. Ha ez igaz, akkor mindez miért, kinek az utasítására van így?

„Ezen szolgálati emberek “csak” információkat gyűjtenek az újságírókról és a szerkesztőségekben folyó munkáról, vagy közvetlenül befolyásolják a médiumokban megjelenő tartalmakat? Elképzelhető-e az, hogy a szolgálatok emberei bizonyos esetben titkosított minősítésű információkat adnak át az újságíróknak az Önök politikai ellenfeleinek lejáratására?” – teszi fel a további kérdéseit Magyar.

Szintén választ vár arra, hogy

az elmúlt hetekben hány százmillió forint közpénzt égettek el eddig a személyével kapcsolatos példátlan lejárató kampányra.

Illetve felteszi a kérdést, vajon Orbán nem gondolja-e, hogy teljesen kontraproduktívak ezek a véleménye szerint a nevén kívül igazságot még nyomokban sem tartalmazó lejárató anyagok.

Annak is hangot adott Magyar, hogy a kormány azért kezdte meg a nemzetközi szinten is párját ritkító lejáratás cunamit, mert a Talpra Magyarok Közösségének ötvenezres március 15-i rendezvényét követő napon már 20 % fölé jósolták a belső méréseik a még meg sem alakult párt várható szavazatarányát.

Nyilván ma mindennek folytatása következik, bár nehezen hihető az, hogy Orbán Viktor, vagy kormányának bármely tagja komoly, értékelhető választ fog a fentiekre adni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Philip Marlowe
NAPI MAGYAR!...hi...hi...hi...hi...

Vajon miért van az embernek olyan érzése ezzel a fickóval kapcsolatban, hogy ha igazat is mond, (kizárt!!!) akkor sem hinnék neki soha?
KisTehen
#anyátokpicsáját hozza nyilvánosságra :)
Philip Marlowe
Juhász, Jakab,Márky Zay, Magyar, Hadházy,...
Melyik a kakukk tojás?
Na, ki tudja?...:D

(megfejtés: mivel mindegyik idióta, ezért csak Hadházy maradt, mert ő nem Péter)
Aki Én
@Philip Marlowe: Mert ostoba orbánista vagy.
Sziszifusz
@Philip Marlowe: 09:30

Te inkább úgy vagy vele, hogy Orbánéknak akkor is hiszel, amikor nyilvánvalóan hazug álszent propagandát tolnak az agyadba.
Philip Marlowe
@Sziszifusz: Te inkább úgy vagy vele, hogy BÁRKINEK is hiszel, amikor nyilvánvalóan hazug álszent propagandát tolnak az agyadba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.