A politikai pályára lépett férfi azt ígéri, mielőtt belép március 26-án az ügyészség épületébe, nyilvánosságra hozza azt a felvételt, ami igazolja az állításait.

Korábban Magyar Péter egy bejegyzésében azt ígérte, hogy március 26-án, mielőtt belép az ügyészség épületébe, közzéteszi azt a videót, ami bizonyítja az állításait a Völner-Schadl ügyben.

"Ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását. Hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az öszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával" – fogalmazott Magyar

A posztját pedig így zárta: Táncolj Tóni, búcsúbuli.

Magyar Péter: kedd reggelre meghirdették a Táncolj Tóni, búcsúbuli rendezvényt a Karmelita elé

A kedd sorsdöntő lehet Rogán Antal számára      Fotó: MTI

Nos, éppen ezen a címen hirdettek meg egy rejtélyes eseményt a Facebookon. A szervező annyit árult el, hogy a helyszín a Karmelita Kolostor lesz, az időpont pedig 2024. március 26. kedd, 9 óra. Eddig már 1500-an reagáltak is a hirdetményre, több mint százan azt jelezték, hogy ott lesznek.

Magyar Péter korábban azt állította, hogy Rogán Antal emberei meghamisították az ügyészségen a Völner-Schadl ügy iratait. Azt is közölte, hogy ezt hangfelvételekkel tudja bizonyítani. Erről a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen beszélt az ügyészeknek és azt ígérte, hogy a bizonyítékokat a keddi, újbóli meghallgatásán adja át.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"At fifty everyone has the face he deserves."

50 évesen mindenkinek olyan arca van, amilyet megérdemel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
444.hu/2024/03/25/mi-utal-arra-hogy-belepiszkaltak-a-volnerschadl-ugy-nyomozati-irataiba

Miután már ismert volt 2021/2022-ben is az egész sztori- a fideSS soha nem látott győzelmet aratott a 2022-es választáson.
Őrnagy
Ezt a "magyar" Petyát a jogi felkészültsége (végzettsége) ellenére alaposan behülyítették! Valakik elhitették vele, hogy TV sorozatokba illő riogatásokkal és pszivhológiai hadviseléssel politikai csatát lehet nyerni!

Nem lehet!

A behülyített, felheccelt hallgatóságnak előbb vagy utóbb fel kell valamit mutatni, mert különben hiteltelenné válik a választók előtt! Felmutatni viszont csak tiltott adatszerzést, engedély nélküli lehallgatott magánbeszélgetéseket, egy családon belüli sokkoló bántalmazást és rágalmazást tud, ami se a választói bizalom elnyeréséhez, se kormánybuktatáshoz nem elég.
Őrnagy
Ebből a Magyar Péter féle TV sorozatból akkora bukás lesz, ami még a Holdról is látszani fog, mint az MZP bukása a miniszterelnöki székért.
Őrnagy
@Maccska: Ahol hülyék okoskodnak és hülyék próbálnak nekünk hülyeségeket eladni (amire nem vagyunk vevők), ott bizony semmi képpen nem leszünk annál okosabbak, mint amennyire most vagyunk, hogy aki hülyének látszi, hülyének mutatja magát, hülyeségeket beszél, az nagy valószínűséggel tényleg sík hülye, és nagyot bukik, mint 2022-ben MZP.

M(Z)P 2.0 változat se kerülheti el a sorsát, hiába hülyített be első fellángolásra 20-25.000 új messiásra várakozót! A mai világ már nam az, ahol a "messiások" tartós tömeghülyítésre képesek! A mai világban a "messiások2 gyenge fellágolás után hatalmas bukásra számíthatnak.
teuton
@Őrnagy: Szep, hogy magatokrol beszelsz! "Őrnagy @Maccska: Ahol hülyék okoskodnak és hülyék próbálnak nekünk hülyeségeket eladni..."Ha nem hülyek lennetek, akkor elgondolkoznatok azon, hogy tüntek el nyomozato anyagok az aktabol, köztük egy teljes nap telefonlehallgatasa, hogy tudott Völner meglepni a szemelyes megfigyeles elöl es miert pont masnap akar Schadl egy olyan orszagba tavozni DIPLOMATAUTLEVELLEL es egy vagyonnal a böröndben, amelyikkel nincs kiadatasi egyezmeny?! Ja, biztos Soros Küldte neki a dollart... Jut eszembe, mi lett a DVD sorsa, amivel Schadl megvasarolta azt, hogy mar szavadlabon van???
terlasz
Majd meglátjuk, mert eddig csak a nagy duma volt, az ellenzéki szavazó hülyítése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.