Hack Péter pedig azt hangsúlyozta: az ügyészségnek elemi érdeke, hogy kivizsgálja az elhangzottakat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Hallod mind mond a szakember Te semmit nem tudó , de mindenhez azonnal cikket író S betűs firkász ember?Tanulj egy kicsi jogot , ha nem mástól, hát Tőle!Nagyon felbosszantottál azzal , hogy úgy visszakézből írtál egy lesújtó cikket arról az emberről , aki bemutatta a köznek, hogy egy kormánytagot is érintő büntető ügyben hogyan "munkálkodnak" az ügyészség emberei, hogy a legjobbat hozzák ki az ügyből, s nem azt ami megtörtént, a valóságot!Nem gondoltad, hogy ha kell az ügyészség majd megvédi magát, s az nem újságírói feladat.
Namely
"Hack Péter"
A szadeszes gazember Hack Péter?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
rücsü41
@Namely: Jogi tudással és bírói gyakorlattal.Kicsoda különbség!
Eladott Ország
Eközben az alternatív valóságban: Előhúzta a feleségéről készített hangfelvételt Magyar Péter, amin arról beszélnek, hogy az ügyészség független. Miért, teljesen normális, hogy bemész az ügyészségre és kiveszel pár doksit az ellened szóló aktákból, nem? Ha ezt is elsikálják, az EU a büdös életben nem ad majd több pénzt jogállamisági ügyek miatt. De még az EU-s államok, nagy cégek is mellőzik az országot. Maradnak a kínai rabszolgatartó gyárak. Az ügyészség nem fog tenni semmit, csak játssza tovább a hülyét. A propaganda meg már egy megfélemlített asszonyból kizsarolt nyilatkozatról beszél. Sajnos, ha megszólal is Varga Judit, akkor ő is tagadni fog.
twitter.com/pointux/status/1772554810912280731/photo/1
Namely
@rücsü41: és annyira pártatlan a véleménye, mint Rogánnak, csak a másik oldal irányába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.