A volt brazil elnök látogatása diplomáciai botrányt robbantott ki a két ország között, a brazil külügy be is kérette Halmai Miklós magyar nagykövetet, miközben már olyan értesülések is keringenek, hogy Brazília visszahívta a magyarországi nagykövetét, bár ezen utóbbit a magyar külügy cáfolta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Hazudni éppen úgy tud,mint a NER,tehát nagyon megfelel!!!
Havanagi
Hazudni éppen úgy tud,mint a NER,tehát nagyon megfelel!!!
CsipkeRózsa
Hány bűnös vezetőt gyűjt be Orbán, nincs saját elítélendő vezetőnk?
Eladott Ország
Minden bukott diktátor hozzánk jön, minden népírtó, fegyverkereskedő, világcsaló magyar diplomataként szaladgál a világban. Szenny és mocsok, agyarország' a neved, ide süllyedtünk. Ez volt a főpróba, ha füstösnek' menekülnie kell, a sok bújtatott közül csak lesz olyan haverja, aki akkor éppen hatalomban lesz és menedéket ad neki. Ez amúgy nem más országok belügyeibe történő beavatkozás?! Világ hulladékai egyesüljetek! Erre kiváló hely Orbanisztán, a máshol kidobott hulladék olvasztótégelye. Orbán vajon melyik fasiszta haverjának országába fog elmenekülni a valamikori elszámoltatás elől? Putyin kutyája az egész világban cigánykodik.
Eladott Ország
A falvak és a vidéki városok lakóinak mindez úgy jöhet le: Orbán segített megszökni Isaurának, mi itt a probléma? A "Szegény Dzsoni és Árnika" szerepe mélyen beleivódott a mellékszereplőbe, hiszen még 1991-ben az önkori- által adott bérlakást már valutáért adta ki (törvényellenesen). Voltak neki barátai (Joszip T, Kaya I.), na meg ezüsthajózott is egyet. Most meg ilyen emberiség véglényeivel szeret barátkozni, miközben turbó fokozatban szabadítja meg értékeitől az államot, akarom mondani közpénzteleníti, sajátlábas segítséggel. Gyakran eszembe jut a josip toth eset, fel kéne melegíteni, mert a nagyon fiatalok biztosan nem tudják ki volt ő, mi a "story" lényege! Nem a szerep tehet róla, ezt otthon tanulta az apjától. na meg ugye a véribe' van. Lehet, hogy erre gondolt bandzsa Mariska, mikor azt mondta, hogy Viktor nemzetközi tényező és ez milyen király. A főni itt is összegyűjti ami nem jár, bespájzolja magának...
uploads.disquscdn.com/images/119256e7500d251d251bb5ccf54a6f13ff681f57abb6470f3b5cc25506b99a31.jpg?w=800&h=498
Cherry
Mocskos OV és retkes bandája, hogy te rohadnál meg egy börtönben
Horizont
A hazai viszonyok elsöpörték ezt a hírt, pedig ez világbotrány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.