Gyanúsan vásároltnak tűnő török lájkok százai tűntek fel Varga Judit Facebook-oldalán, az exminiszter legfrissebb posztja alatt, amelyben a volt férje, Magyar Péter által kedd reggel nyilvánosságra hozott hangfelvételre reagál.

Kamu-hiszti, kamu-like? Török like-ok százai tűntek fel Varga Judit védekező posztja alatt

Fotó: Varga Judit Facebook-oldala

Az állítólag Magyar és Varga közös otthonában készült felvételen arról van szó, hogy Rogánék belenyúltak a Völner-Schadl-ügyként elhíresült korrupciós botrány nyomozati irataiba.

Varga Judit igyekezett a posztjában kontextusba helyezni a volt férjével hallható beszélgetést, mint állítja, bántalmazó kapcsolatban élt, és csak azt mondta, amit Magyar Péter hallani akart.

Varga posztjára több ezer like érkezett, ám meglepő módon százával dőlnek a kamuprofilnak tűnő török kedvelések is. Mint tudjuk, a lájkvásárlás csak egy a Facebookon használatos megtévesztési technikák közül.

A lakmusz.hu 581 török profilt számolt, ami miatt felmerül a gyanú, hogy nem személyes érdeklődésből találták meg Varga Facebook-posztját, hanem odairányították őket.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy ilyesmi történik Varga Judit Facebook-oldalán. Egy hete vietnámi lájkok tömegét fedezték fel Varga Judit egy másik Magyar Péterre reagáló, családon belüli erőszakkal kapcsolatos Facebook-posztja alatt.

A dolog külön érdekessége, hogy bár Varga Judit előszeretettel védekezik azzal, hogy Magyar Péter terrorizálta és félelemben tartotta, 2020 januárjában így nyilatkozott a Képmásnak:

Én az anyaságot, a hagyományosnak mondható női feladatokat mindig úgy élhettem meg Péterrel, mintha egy nyitott ajtajú kalitkám lenne: tudtam, hogy ha szeretnék kiteljesedni más területen is, akkor kirepülhetek. Péter sosem várta el tőlem, hogy feladjak bármit is abból, aki én vagyok. Ha zárva lett volna a kalitka ajtaja, akkor nem biztos, hogy annyira jól éreztem volna magam benne, így viszont mindig szívesen repültem vissza.

Forrás: lakmusz.hu

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Minden ilyennel csak megerősítik Magyar állításait.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Billibácsi
@Maccska: A család egyik tagja miniszter, aki kiemelt védelmet élvez mindennel és mindenkivel szemben.
Maccska
@Billibácsi: azért megnézném ezt a gyakorlatban.
Szerinted egy testőr bent ül a hálószobában?
jáger laszló
Bazsó biztosan +felelne 1 ilyen árvilágításon ahhoz kétség sem fér!
Lehetne már ő is valamilyen miniszterféle..
Elvégre olyan sokat tett a fidexért!!
Nemdebár!?
J-L.
Őrnagy
@Maccska: Az kevés a védelemhez, a házastársak közé be kell feküdnie középre!
Pusztai
a fidesz szentháromsága:
LOPNI, CSALNI, HAZUDNI!
S A FIDESZ FÉNYRE DERÜL!

semmi semmi betartják.
Sakk Matt
„Kedves Judit! Szomorúan olvastam a Facebook-oldalán kiírtakat. Tudom, milyen egy zaklatás és milyen egy bántalmazás. Szeretném ajánlani hogy, menjen be az ASK-ba, azok nagyon jók. Kap mindenben segítséget. De ezt úgyis jobban tudja, hiszen ezeket Ön hozta létre és hirdette is őket.”

„Ha pedig a volt férje megjelenne a lakásán, és ez Önben félelmet keltene, akkor elmehet a rendőrségre és feljelentést tehet, ahogyan azt nekem is ajánlotta nemrégiben a BVOP szóvivője, Makula György.”

„Szerettem volna ezt Önnek személyesen is megírni, a Facebook-oldalára is, csak sajnos le vagyok onnan tiltva. Gondolom a múltkori nőnap miatt, amikor odaírták a nevemet, Ön pedig ezeket a kommenteket törölte (vagy töröltette) az oldaláról. Lehet még a NANE-hoz is fordulni, bár szerintük a »celeb áldozatoknak« minden sokkal könnyebb. Kitartás és kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.”

telex.hu/belfold/2024/03/27/renner-erika-poszt-varga-judit-bantalmazas-aldozatvedelem-szarkazmus

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.