A követői segítségét kéri ehhez.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Géza: Hol lettek pár százan??? Minden beírását 30-50 ezren lájkolják.
A fidesz tépi magát, baromságot baromságra halmoz.
Minden rogáni megszólalás amit Varga szájába adnak kontraproduktív.
Szarba vannak...Magyar jól csinálja meg kell hagyni.
@Maccska:
Géza
@Horizont: Ennyien lájkolják? Ejnye! Akkor már biztosan meglesz az Orbán kergetés!
Ne komolytalankodj már!
Horizont
@Géza: nem ettől nem lesz meg, ahhoz több kell és összejöhet.
Csak azért írtam, mert te pár százról beszéltél. nem kell neked elismerni Magyart de a tények, tények azt azért el lehetne ismerned. De nem baszki hazudtok állandóan, ezért fogtok bukni az embereknek a tökük is tele van az állandó hazugságoktól a propagandától a stílustól.
Meg egyebektől.
Maccska
@Horizont: Magyarról heteken belül ki fog derülni hogy kicsoda is valójában.
Sokan ismerték és nyilatkozni fognak róla.
Géza
@Horizont: Kételkedem! Az oka az, hogy volt már itt pár üdvöske, megmozdulás, tüntetések erőszakolása, hangoskodás, Facebook purparlé. Szóval kevés dologgal nem próbálkozott meg az ellenzék és az eredmény? Fidesz kétharmad. Ugye érthető?
Horizont
Egy komment:
"Nem leszek népszerű , de engem nem érdekel mi volt a házasságuk alatt ./ ha igaz , ha nem / Léphetett volna ez az ő döntése volt . Az viszont érdekel hogy a két egyetemet végzett gyerekem külföldön dolgozik . Az hogy a villanyt a telefont a gázt a Mészárosnak fizettem és a többi nyomorultnak ok jól élnek hurrá. Az hogy annyi adót vonnak a fizetésből mint sehol Európába ez érdekel . Az hogy egy ember egész életében azért dolgozik hogy vegyen egy ingatlant ez érdekel . Az hogy hülyének néznek mindenkit , korruptak és mindent is maguknak akarnak ez érdekel . És igen ezért kimegyek , mert ez kell a változáshoz es remélem minél többen felébrednek végre ."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.