Megtisztelő felkérés, párbeszéd, megértés, „A Jóisten mindannyiunk felett, Magyarország mindenek előtt!” – ezzel indított Vitályos Eszter, a kormány új szóvivője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
már elsöre összeszarozta a nyelvét...
sokanvagyunk
Ajánlhatok néhányat még:

„... soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar” – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek 1998-ban.

„Nem szívelem a pocakos tábornokokat.”

„A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja – mondta a pártja 1992-es kongresszusán: – a modern XX. század végi liberalizmus.”

A tőkefelhalmozásnál fontosabb kiállni azért, ami helyes: „Bár a pénznek nincs szaga és színe, gazdájának azonban van. A sok pénz legyőzte az igazságot.”

„Nincs hova hátrálnunk!”

„Nőügyekkel nem foglalkozom.”
Clavigo
@csak úgy...: Nem az első eset,,hogy szaros lett a nyelve ... Azért valahogy csak el- feljutott a dagadt Főnök valagáig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.