Tornanádaska polgármesterének nem most gyűlt meg először a baja a törvénnyel. A bíróság szerint tartani kell a bűnismétléstől és a tanúk befolyásolásától, ezért tartóztatták le.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Géza
Tipikus cigánybűnöző! A liberálisok védett bandájából.
sokanvagyunk
@Géza: Vigyázz a szádra!
„A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja – mondta a pártja 1992-es kongresszusán: – a modern XX. század végi liberalizmus.”
Géza
@sokanvagyunk: Nekem mindegy, mi a Fidesz véleménye. A liberális bünmentegető, védett fajt kreáló ocsmányságával torkig vagyok.
csak úgy....
@Géza: tibim,te a fáktól nem látod az erdöt!
koszpeko
@Géza: @Maccska: Nézzétek csak gyökér fidkányok mit találtam!
hang.hu/helykozijarat/cigany-szavazoi-borsodba-hivjak-orban-viktort-139785
Az alighanem megélhetési okokból elkövetett orvvadászat és az agancsozás között közel másfél évtized telt el. A 2022. április 3-ai országgyűlési választáson a helyiek 96 százaléka, 255 fő szavazott Riz Gáborra, a Fidesz–KDNP jelöltjére, és hasonlóan teljesítettek az utóbbi esztendők minden voksolásán itt a kormánypártok.

Agancsok és fehér oroszlánok
– Minek köszönhető? A polgármesterünknek, sok pályázatot nyerünk, meg hát mi is azok vagyunk, fideszesek – feleli Toldi Richárd alpolgármester arra a kérdésre, hogy minek is köszönheti a Fidesz–KDNP ezt a kiugró támogatást Tornanádaskán. A copfos-melegítős közszereplővel Beri Tamás polgármester westernhangulatú, faborításos irodájában ülünk le. Az ajtó felett trófea, a településvezető asztalának központi helyén az aranyozott frigyláda kicsinyített mása. Efölött szokta Beri Tamás leszámolni a tornanádaskai segélyezetteknek a bankjegyeket, amit aztán rendre kamera előtt ad át nekik az ünnepek közeledtével. Eredetileg Berit szerettük volna megszólaltatni, időpontot is egyeztettünk, de aztán hiába vártuk, nem futott be a Szendrőn élő polgármesternek sem a fekete, sem a fehér autója, a telefonját pedig nem vette fel.
Géza
@koszpeko: Úgy látszik, hogy a letartóztatott cigánybűnözőről ugyan az a véleményünk.
koszpeko
@Géza: Fentebb TE liberálisozol.
Aztán kiderül ebből a cikkből, hogy fidkány mint te.
Géza
@koszpeko: Magam nem személyeskedtem veled, de úgy látszik, a kultúrát hírből sem ismered.
Nekem a cigánybűnöző az cigánybűnöző, mindegy ki támogatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.