ZÖLDIKE TANÁRÚR-II NEM CSAK IDÉZGET =)) Tegnapi bejelentés, hogy három baloldali párt összefogott. Közös listával mennek neki a június 9-i választásnak. Gyurcsány fölvett a szekerére két pártot (az MSZP-t és a Párbeszédet), amelyek együtt sem hoznának össze annyi százalékot, hogy 2026-ban bekerüljenek a parlamentbe. E bejelentés nyomán…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az idézetei válogatása sem piskóta,

de mikor Zöldike tanárúr-II okoskodik is, sőt tanácsokat osztogat???

Ezúttal „Médianapló - Magyar Péter miért nem lehet egy zöld-szocdem kormány feje?” címmel öntötte ki azt ami benne van.
A dolog azon része is erősen sántít, hogy magyar be tudja vonzani azt a szerinte félmillát azok közül, akik a Fidesztől lemorzsolódtak, ráadásul hogy ezeket akár csatornázni is képes az által vélt helyes pártok irányába!
Azonban abbéli vélekedése, hogy:
„Holott arról kellett volna (mármint karácsonynak) beszélnie, írnia, hogy az amerikai és néhány uniós ország mintájára a tartományoknak a kormánnyal meg kéne egyezniük az adók megosztásáról. Arról, hogy ami helyben marad, annak sorsáról a regionális parlament tagjai döntsenek. Hadd döntsék el ők, hol építenek stadiont, hol korszerűsítik a színházat, hol fogadnak be akkumulátorgyárakat, ha egyáltalán befogadnak, és hol egészítik ki bekötőutakkal a központi hatalom által finanszírozott autópályát.”
egyértelműen mutatja, hogy lövése sincs a hazai rögvalóságról (s annak meghatározó vonatkozásairól), de ez egy cseppet sem zavarja abban, hogy tanácsokat adjon!! =))
Géza
Azért nem lehet, mert ilyen, hogy zöld szocdem nem létezik. Ez valójában a liberális-kommunista.
Aki Én
Nem orbánokra meg Gyurcsányokra van szükség.
Olyan jókiállású, értelmes emberekre an szükség, amilyennek most Magyar látszik.
Nem akkora suttyó, mint a hazaáruló politikusaink.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.