Érdemes lehet újraolvasni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Kurvára unalmas már ez a Magyar-Varga sztori!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Ebben semmi rosszat nem találtam, pedig kerestem :)
nemkati
@Horizont: Ahol nincs, ott ne keress. :))
NKF
Kurvára unalmas már ez a Magyar-Varga sztori!
Aki Én
@NKF: Az. De mégis mindent elárul a rendszerről.
Őrnagy
"Varga Judit volt igazságügyi miniszter pár napja Hajdú Péter műsorában beszélt részletesen arról, hogy milyen volt a házasságuk Magyar Péterrel. A korábbi tárcavezető a beszélgetés egy pontján azt mondta, hogy Magyar neki köszönhette a sokmillió forintnyi javadalmazással járó korábbi pozícióit (ami egyébként a hivatali visszaélés gyanúját is felvetheti)"

Régóta mondja a ballib csürhe, hogy a fideszben "uram-bátyám" rendszerben osztogatják a jól fizető pozíciókat, mint a Rákosi és a Kádár rendszerű diktatúrákban. Ez sajnos mindig is igaz volt, hiszen az 1990-es "Rendszerváltást Grósz Károly MSZMP főtitkár elvtárs irodájából szervezték és vezényelték, az egykorig ÁVÓS fővezérek és Kommunista elvtársak csemetéiből, így nincs mit csodálkozni rajta, tehát itt tetten érhető a hivatali visszaélés gyakorlata!

Erről persze most a "messiás" hívők mélyen hallgatnak, mert most a feladata a libkány csürhének az MSZMP KB termékét képező fidesz és Orbán basi fúrása, amibenegy másik "messiás" termékét kivánják használni a hivatali visszaélés rendszerében, ami ugye a libkány csürhe céljait tekintve most éppen nem illik bele a képbe, hogy kikezdjék, így most ebben a hivatali visszaélésben semmi kivetnivalót nem találnak!

Ilyen kétszínű szarkupac a libkány csürhe!
Horizont
@Őrnagy: De te még ennél is nagyobb szarkupac vagy és annyi baromságot tudsz összeírni, hogy na.
Őrnagy
@Horizont Gyagyás: Ez egy igencsak izzadságszagú gyalázkodás egy agyhúgyköves elmeroggyant őskommunista kurvától, aki mindig kétségbe akarja vonni egy tiszta erkölcsű magyar liberális pártsemlegességét!
Őrnagy
Az index.hu rátapintott a lényegre:
Rövid példával bemutatta hogyan működött az Urarm-Bátyám rendszer a a múltban és a jelenben.
Hát így, amiből most egy "messiás" nőtt ki az orrunk előtt, és törvényszerűen omlik is össze szintén az orrunk előtt.
Horizont
@Őrnagy: hahahahaha "egy tiszta erkölcsű magyar liberális " ez te vagy baszki??? Szakadok a röhögéstől te agyhúgyköves barom. Te aki orbán meg a fidesz seggnyalója vagy? Gyűlölködsz fröcsögsz köpködsz. Nagyon unalmas vagy már te barom.
Ja és az anyád meg a nejed a kurva te rohadék seggfej.
Horizont
"Ez a történet olyan sok sebből vérzik, hogy nincs annyi ujja egy baleseti sebésznek, amennyivel be tudná tömni, össze tudná varrni a szivárgó ereket. Mit szivárgó? Sugárban spriccel a vér. A páciens kívül-belül vérzik. Bocsánat, hogy elragadtattam magam, de tényleg mi a fasz folyik ebben az országban? Ott, ahol Varga Judit hisztériás rohamok közepette kérte ki magának mimagyarok nevében, hogy Brüsszel akarja megmondani, mit fed a jogállamiság fogalma, amit ő nem tud értelmezni se. Meg a cinikus, arrogáns beszólogatások, leszólogatások, gúnyolódások, a nem ratifikált Isztambuli Egyezmény, amit politikai propagandának állított be, miközben visítva sorosozott és genderezett. "
"Lassan ott tartok, hogy már kimondottan elkezdtem kedvelni Magyart – küldjön el bárki is az anyámba -, mert meggyőződésem, hogy igenis így kell ezekkel bánni. Jól csinálja, és igen, feladta a labdát ezeknek. Minden mérés, laboratóriumi kutatás és elemzés azt mutatja, hogy Júdást elkapta az örvény. Persze nem becsülöm én alá őket egyáltalán, de van némi probléma a Karmelitában; hosszú ideje nem találják sem a hangot, sem a fogást"

www.kolozsvaros.com/2024/03/29/soha-nem-rezgett-ennyire-a-lec/
Őrnagy
@Horizont: 08.48

Mondja egy agyhúgyköves elmeroggyant öskommunista kurvából kinevelt libkány seggfej! Én a fajtádon se sírni, se röhögni nem tudok, de még csak szánakozni se, mert nem tekintem a fajtádat embernek, csak sejthalmaznak!
Aki Én
@Őrnagy: nem meglepő, hogy téged csak a vélt uram-bátyám eset zavar, de amire egyértelműen fényderült, az nem.
Őrnagy
@Aki Én Gyagyás: Azzal nem tudok mit kezdeni, hogy egy született agyhúgyköves elmeroggyant seggfej vagy ami mára egyértelműen kiderült! Igyekszem az ilyen seggfejeket elkerülni! ahogy igyekeznék elkerülni

@Horizont Gyagyás: -t is, de állandóan magatokra ismartek és kéretlenül megszólítotok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.