Érdemes lehet újraolvasni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Kurvára unalmas már ez a Magyar-Varga sztori!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@NKF: Az. De mégis mindent elárul a rendszerről.
Horizont
@Őrnagy: De te még ennél is nagyobb szarkupac vagy és annyi baromságot tudsz összeírni, hogy na.
Horizont
@Őrnagy: hahahahaha "egy tiszta erkölcsű magyar liberális " ez te vagy baszki??? Szakadok a röhögéstől te agyhúgyköves barom. Te aki orbán meg a fidesz seggnyalója vagy? Gyűlölködsz fröcsögsz köpködsz. Nagyon unalmas vagy már te barom.
Ja és az anyád meg a nejed a kurva te rohadék seggfej.
Horizont
"Ez a történet olyan sok sebből vérzik, hogy nincs annyi ujja egy baleseti sebésznek, amennyivel be tudná tömni, össze tudná varrni a szivárgó ereket. Mit szivárgó? Sugárban spriccel a vér. A páciens kívül-belül vérzik. Bocsánat, hogy elragadtattam magam, de tényleg mi a fasz folyik ebben az országban? Ott, ahol Varga Judit hisztériás rohamok közepette kérte ki magának mimagyarok nevében, hogy Brüsszel akarja megmondani, mit fed a jogállamiság fogalma, amit ő nem tud értelmezni se. Meg a cinikus, arrogáns beszólogatások, leszólogatások, gúnyolódások, a nem ratifikált Isztambuli Egyezmény, amit politikai propagandának állított be, miközben visítva sorosozott és genderezett. "
"Lassan ott tartok, hogy már kimondottan elkezdtem kedvelni Magyart – küldjön el bárki is az anyámba -, mert meggyőződésem, hogy igenis így kell ezekkel bánni. Jól csinálja, és igen, feladta a labdát ezeknek. Minden mérés, laboratóriumi kutatás és elemzés azt mutatja, hogy Júdást elkapta az örvény. Persze nem becsülöm én alá őket egyáltalán, de van némi probléma a Karmelitában; hosszú ideje nem találják sem a hangot, sem a fogást"

www.kolozsvaros.com/2024/03/29/soha-nem-rezgett-ennyire-a-lec/
Aki Én
@Őrnagy: nem meglepő, hogy téged csak a vélt uram-bátyám eset zavar, de amire egyértelműen fényderült, az nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.